Έξαλλος ο Σάκης με την ξανθιά που του κλέβει την αποκλειστικότητα!

Σφαγή με απευθείας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο δαιμόνιος Ατζούν Ιλιτζαλί έχοντας πάθει τράκο με το περσινό Survivor δεν θα επιστρέψει να συμβεί κάτι ίδιο και με το Survivor 3 για το οποίο ήδη οργανώνεται!


Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες που θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr είναι οι πρώτες σκέψεις του για το τι θα κάνει ώστε το ριάλιτι να μην γίνει σούπα!

Ο Ατζούν λοιπόν σχεδιάζει το Survivor 3 να είναι μεικτό μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας! Θα υπάρχουν παίκτες και από τις δύο χώρες ενώ οι ομάδες θα έχουν και επώνυμους και απλό κόσμο! Κοινώς η μια ομάδα θα είναι οι Τούρκοι και οι άλλοι οι Έλληνες….

Ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός δεν σταματάει εδώ! Δίπλα από τον Σάκη Τανιμανίδη θέλει να βάλει και μια γυναίκα παρουσιάστρια ώστε το παιχνίδι να έχει και ένα τζέρτζελο! Ποια είναι αυτή; Δεν ξέρουμε αν πάει κάπου το μυαλό σας…


Πληροφορίες του Υοuweekly.gr λοιπόν θέλουν δίπλα από το Σάκη στον Άγιο Δομίνικο να κάθεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η Κωνσταντίνα είχε αγαπηθεί πολύ στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού και ο Ατζούν πιστεύει πως η παρουσία της θα προσφέρει μια τονωτική ένεση!

Σάκης και Κωνσταντίνα έχουν καλές σχέσεις και το όλο θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση! Το αν τελικά θα κλειδώσει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος και… τα νεύρα του Σάκη!

TAGS
loading...