Υλικά
1 μπαγκέτα πολυτελείας
2 κουταλιές γεμάτες καλό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες λίγο γάλα
Τυρί τσένταρ
λίγη ρίγανη.
Εκτέλεση
Κόψτε τις φέτες από το ψωμί και βουτήξτε λίγο μέσα στο γάλα.
Ανακατέψτε το βούτυρο με το λιωμένο σκόρδο με λίγο τυρί και με την ρίγανη.
Αλείψτε τις φέτες και ψήστε στους 180 μέχρι να ροδίσουν.
Αν θέλετε προσθέστε και λίγο έξτρα τυράκι από πάνω !!
Συνταγή από Gogo Samiou -OI XΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ