Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια Λάτση, καθώς ο σύζυγος της Μαργαρίτας Λάτση, Γιώργος Κατσιάπης δεν βρίσκεται πια στη ζωή. 

 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατσιάπης πέθανε στο Μονακό όπου και ζούσε τα τελευταία χρόνια με την γυναίκα του Μαργαρίτα που ήταν παντρεμένη από το 1996.

Από τη πρώτη στιγμή και δεδομένης της πληροφόρησης με το… σταγονόμετρο δημιουργήθηκαν σκιές γύρω από τις συνθήκες θανάτου του.

Οι επίσημες πληροφορίες μιλάνε για τροχαίο χωρίς όμως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες. Για ποιό λόγο τόση μυστικοπάθεια για το θάνατο ενός μεγαλοστελέχους ενός οικονομικού κολοσσού όπως της EFG.

Και όλα αυτά σε ένα κρατίδιο που τα οικονομικά εγκλήματα πάνε και έρχονται και αποτελεί ορμητήριο πληρωμένων δολοφόνων που παίρνουν δουλειές ανά τον κόσμο. Μήπως ο εκλιπών, σύζυγος της Λάτση είχε χώσει βαθιά τη μύτη του σε ξένα χωράφια;

Τέσσερις μέρες μετά τον θάνατό του γιατί δεν έχει δημοσιοποιηθεί η ιατροδικαστική έκθεση που προφανώς έχει ήδη διενεργηθεί στο Μονακό;

Ενδιαφέρον έχει και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων της τροχαίας που αναμένεται σύντομα.

kats

Ο εκλιπών με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Για να καταλάβετε για το πόσο υψηλά ιστάμενος ήταν η Γιώργος Κατσιάπης αρκεί να σας πούμε ότι ήταν επί σειρά ετών διευθυντής στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EFG Eurofinanciere d΄ Investissements SAM,­ μια εταιρεία που λειτουργούσε και λειτουργεί ως ένας από τους πολλούς επενδυτικούς βραχίονες του ομίλου της Eurobank.

Θα παρακολουθούμε το θέμα. Η χήρα Μαργαρίτα Λάτση είναι η μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση και αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου. Καλείται τώρα να αντιμετωπίσει αυτό το τραγικό συμβάν και τις πιθανές συνέπειες του.

ΠΗΓΗ MAKELEIO.GR