Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου οδηγούσε τακτικά τον τελευταίο μήνα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών την άτυχη 32χρονη που το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε στο σημείο, κατά τη διάρκεια μίας ακόμα επίσκεψης στο μνήμα του φίλου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον περασμένο Ιανουάριο ο παιδικός φίλος της Δώρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.


Την απώλεια επιβεβαίωσε και ο πατέρας της γυναίκας μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Τώρα τελευταία πήγαινε τακτικά γιατί πέθανε κάποιος φίλος της», είπε συγκεκριμένα.

Η 32χρονη δολοφονήκε άγρια με επτά μαχαιριές στο θώρακα και στο πρόσωπο. Ο δολοφόνος τής κατάφερε τις πρώτες μαχαιριές πάνω από το μνήμα, ενώ η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Η δολοφονία έγινε χθες το απόγευμα, λίγο πριν κλείσει το νεκροταφείο. Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν βρέθηκε.

Η 32χρονη Δώρα εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά ως ελέγκτρια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πατέρα της, σήμερα το πρωί, σε ερώτηση ότι κάποιοι παρακολουθούσαν την 32χρονη, ο πατέρας της απάντησε «ασφαλώς», κάνοντας μάλιστα λόγο για πληρωμένο δολοφόνο.

Η ΕΛ.ΑΣ., από την πλευρά της, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εξετάζοντας και το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, αλλά και της προσωπικής διαφοράς, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει το σενάριο περί μανιακού δολοφόνου.

Η ανάρτηση της Δώρας για τον φίλο της στο Facebook:

Η άτυχη γυναίκα:

To νεκροταφείο όπου έγινε ο φόνος