Όπως είπε στην αστυνομία η 51χρονη σύζυγός του, τον κλείδωσε στο υπόγειο – Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει σκοτώσει η 51χρονη τη 17χρονη και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε

Ένα τραγικό φονικό συνέβη χτες το βράδυ στο Μαρκόπουλο Αττικής, όταν ένας πατέρας αντίκρισε τη σύζυγο και την κόρη του νεκρές.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην αστυνομία ο 53χρονος δικηγόρος, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.


Όταν μετά από αρκετή ώρα και, ακούγοντας φωνές, από το υπόλοιπο σπίτι, κατάφερε ο άνδρας να βγει από το υπόγειο, ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους νεκρές.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει σκοτώσει η 51χρονη τη 17χρονη μαθήτρια και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αντικείμενο της δολοφονίας.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη. Όπως γνωστοποιήθηκε η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι γείτονες ανέφεραν στο protothema.gr, ότι η οικογένεια ήταν καινούρια στη γειτονιά, ωστόσο ακούγονταν συχνά τσακωμοί από το διαμέρισμα.