Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο…

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο και αυτό είναι η επικοινωνία. Ποιος όμως θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του; Διαβάστε παρακάτω….


Οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν χαθεί εντελώς μιας και παίκτες μετά τον κρίσιμο αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας έπαιξαν ξύλο.

Ξύλο στο Survivor.

Το περιστατικό αυτό έκανε ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός γνωστό καθώς το ανέφερε στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor. Ένα περιστατικό που οι κάμερες δεν έδειξαν ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία.

Μόλις τελείωσε ο κρίσιμος αγώνας με νικητές τους Τούρκους, δύο παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr έπαιξαν ξύλο, όχι απλά τσακώθηκαν… αλλά πιάστηκαν στα χέρια ρίχνοντας μπουνιές ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν άνθρωποι από την παραγωγή και συμπαίκτες τους (Δείτε ποιοι παίκτες έπαιξαν ξύλο εδώ)

Η ένταση και η προσαρμογή.

Οι εντάσεις δεν λείπουν και από τις δύο ομάδες! Στο στόχαστρο στους Μαχητές έχει μπει η Ροδάνθη, το πιο μικρό κορίτσι στο ριάλιτι, την οποία θεωρούν αδύναμη παίκτρια και θέλουν να την βγάλουν εκτός… όμως όπως έχει δείξει η ιστορία το κοινό έχει διαφορετική άποψη μιας και την σώζει συνεχώς στις ψηφοφορίες.

Ο μεγάλος νικητής της επικοινωνίας.

Μαχητές και Διάσημοι σήμερα αγωνίζονται για την επικοινωνία. Ποιος θα καταφέρει να μιλήσει με την οικογένεια του;

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!

 

loading...