Ποια είναι η ηλικία του επιχειρηματία-ηθοποιού; Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι από την Κρήτη, ενώ ο πατέρας του (γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρον, Αργύρης Παπαργυρόπουλος) είναι από τον Παρνασσό. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 2018 από την ομάδα των Διασήμων.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική από τα 19 του χρόνια, όταν δηλαδή είχε περάσει στο Εθνικό θέατρο και στο UCLA του Λος Αντζελες. Έχει παρακολουθήσει και μαθήματα σκηνοθεσίας άλλα και κινηματογράφου.


Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, με τον κινηματογράφο, με μιούζικαλ στην Ελλάδα, όμως έχει κάνει και ταινίες στο εξωτερικό. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο βίντεο της παρουσίασης για το παιχνίδι «Ένα από τα βασικά κλειδιά του Survivor, είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από όλες αυτές τις κακουχίες να αποκτήσεις μία αυτογνωσία.. να δεις αν όλα αυτά που πίστευες τα στεγανά σου. οι ηθικές σου, οι αξίες σου.. καταρρίπτονται μέσα από όλα αυτά τα βάσανα και τα ζόρια που περνάς» και συνεχίζει «Στο δρόμο για το Survivor συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ταξίδι και για μένα το ταξίδι έχει πιο πολύ σημασία από ότι ο προορισμός».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποδύθηκε έναν από τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Rocky Horror Show» κάνοντας τον Rocky, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου στο «Rex». Εκεί συμπρωταγωνίστησε με την Νάντια Μπουλέ.

Πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία «Success Story» του Νίκου Περάκη, μαζί με τους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Πάνο Μουζουράκη, Τζένη Θεωνά, Φιόνα Γεωργιάδη, Τόνια Σωτηροπούλου.

Νάσος Παπαργυρόπουλος Ηλικία

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ηθοποιός άλλα όπως είπε στο βίντεο παρουσίασης «Είμαι ηθοποιός άλλα δεν υποκρίνομαι.. θα κερδίσω με την αξία μου». Ποια είναι η ηλικία του Νάσου Παπαργυρόπουλου; Ο ηθοποιός-επιχειρηματίας είναι 32 χρονών. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει όπως γράψαμε και παραπάνω, στην Αθήνα.

loading...