Στο τουρκικό Survivor τα έπαθλα είναι ίδια με αυτά του ελληνικού, φαγητό και επικοινωνία, ωστόσο, κάποια που είχαμε δει στην Τουρκία είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Οι παίκτες, όπως συνηθίζεται, είχαν συγκεντρωθεί πριν το αγώνισμα να μάθουν τι θα κερδίσουν. Ο παρουσιαστής και παραγωγός, Acun Ilıcalı, ήταν στη θέση του και έτοιμος να ανακοινώσει το έπαθλο. Ενώ όλοι περίμεναν κάποιο πιάτο φαγητού ή να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, ο Acun έκανε την έκπληξη.


Όπως ανακοίνωσε, τα μέλη της ομάδας που θα κερδίσει, θα πάρουν από ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το εν λόγω αυτοκίνητο:

 

 

 

 

 

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, η συνεργάτιδά της, Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία βγάζει αρκετά spoiler σχετικά με το Survivor, ανακοίνωσε πως αυτό το έπαθλο θα δοθεί και στους παίκτες του ελληνικού ριάλιτι!

Η μόνη διαφορά είναι ότι μόνο ένας θα κερδίσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος βέβαια, όπως ανέφεραν στην εκπομπή δεν γνωρίζουν αν θα πάρει το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο αλλά σίγουρα θα κερδίσει αυτό το μεγάλο έπαθλο! Δείτε όσα ανέφεραν το παρακάτω βίντεο:

 

loading...