Δεν είναι πλέον μυστικό, πως το ριάλιτι επιβίωσης έχει καταφέρει να γίνει ο κυρίαρχος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
chica_and_jo_survivor_logo_blackΚάθε επεισόδιο σπάει κι από ένα νέο ρεκόρ και τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να συζητηθούν πολύ. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το Survivor στην ελληνική τηλεόραση. Πριν από μερικά χρόνια και μέσα από την συχνότητα του MEGA είχαμε δει το πρώτο Survivor. Ο Σπύρος Σούλης, πρώην παίκτης του πρώτου Survivor, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντας αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.
«Το Survivor δεν ξέραμε τι είναι. Το βλέπαμε με μια παρέα και λέγαμε ωραία θα είναι, περιπέτεια. Κι άρχισε η κουβέντα θα σε πάρουν δεν θα σε πάρουν και το βάλαμε στοίχημα. Μετά από κανένα δίμηνο γυρνούσα από το Λονδίνο και με πήραν τηλέφωνο από το MEGA και μου λένε «Συγχαρητήρια είστε στους 400». Και μια μέρα με παίρνουν και μου λένε, μπράβο πάτε στην Μαλαισία. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν πολύ εγκεφαλικό», είπε.
soulis«Μπορεί να γεννήσει άγρια ένστικτα και αυτό δεν μου άρεσε. Ότι ένιωσα ότι θέλω να στραγγαλίσω ανθρώπους. Δεν μετάνιωσα που πήγα. Αλλά δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια δεν πήγε καλά η ζωή τους και απέκτησαν και θέματα.»
survivor logo«Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν, έτρεχε η κάμερα στον τσακωμό, φεύγαμε εμείς από το πλάι. Και είδε, η Ορθούλα νομίζω, καρπούζια και βούτηξε τα καρπούζια, τα έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έρχεται έτσι, ντε και καλά ότι πονούσε η κοιλιά της, και παραπατάει και πέφτει επάνω σε έναν και έτσι όπως πέφτει ζουμπάνε τα καρπούζια και άρχισαν να τρέχουν παντού καρπούζια», ανέφερε.
loading...