Αλλάζουν τα δεδομένα στην παραλία των «Διάσημων». Οι μάσκες αρχίζουν και πέφτουν και ειδικά αυτή την Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Τώρα που αποχώρησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο τελευταίος της σύμμαχος, η ίδια έχει αρχίσει να πιέζεται πολύ ψυχολογικά. Συνέχεια κλαίει, δεν μπορεί να κοιμηθεί και νιώθει μόνη της! Κάτι αντίστοιχο που είχε συμβεί, όταν είχε αποχωρήσει η φίλη της, Λάουρα Νάργες! Αυτό όμως είναι διαφορετικό…

Έμεινε χωρίς σύμμαχο με αποτέλεσμα η υπόλοιπη ομάδα από τους «Διάσημους» να ξεσπούν εναντίον της και να την απομονώνουν, όσο κι αν η παραγωγή όπως λένε οι πληροφορίες του youweekly.gr, προσπαθεί να την προστατέψει και να μην δείχνει τα πλάνα αυτά!

Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς, όμως εμείς θέλουμε να σας πούμε ότι δεν ισχύει! Σας είχαμε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν το είχε ζητήσει αλλά της είχαν αλλάξει γνώμη… Φτάνει στον  τελικό και δεν το σκέφτεται πλέον αυτό!

Την Κυριακή, είναι ο τελευταίος αγώνας για «Μαχητές» και «Διάσημους», πριν τον αγώνα για την ασυλία και το ειδικό συμβούλιο!

Και πάμε στο αγώνισμα… Ένας αγώνας με πολύ ένταση, ταχύτητα, δύναμη! Στην συνέχεια τα πράγματα θα δυσκολέψουν κιόλας αφού θα αρχίσει να βρέχει! Ο πιο δυνατός… θα επιβιώσει! Όλοι οι παίκτες θέλουν το έπαθλο του φαγητού το οποίο θα είναι άκρως λαχταριστό!

Μαχητές ή Διάσημοι θα κερδίσουν; Οι Μαχητές έχουν το πλεονέκτημα πως, έχουν 1 παραπάνω παίκτη! Όμως δεν θα μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν σε αυτό το αγώνισμα! ¨Οπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr, θα αναγκαστούν και οι Μαχητές να παίξουν την Κυριακή με έναν λιγότερο, και αυτόν που θα επιλέξουν να μην αγωνιστεί είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας…

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο; Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουμε επιβεβαιώσει , οι Διάσημοι θα καταφέρουν να το γυρίσουν! Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες… Περισσότερα και αναλυτικά, την Κυριακή, όπως κάθε φορά… λίγο πριν το επεισόδιο…αναλυτικό spoiler!

 

 

loading...