Survivor: Γυναίκες παίζουν ξύλο στη μέση του αγωνίσματος (βίντεο)

Αν εμείς εδώ βλέπουμε τα ξεκατινιάσματα και χαιρόμαστε, που να δείτε τι κάνουν οι Τούρκοι και χτυπάνε τα νούμερα «ταβάνι». Γάτα ο Ατζούν γι’ αυτό έχει ξενερώσει μαζί μας. Στο τούρκιο και πέρσι σφαζόντουσαν και τώρα ξεκίνησαν και το ξύλο. Και μάλιστα γυναίκες. Δείτε μια σκηνή από το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα.


Στον αγώνα ποδοσφαίρου δυο γυναίκες από αντίπαλες ομάδες έρχονται στα χέρια και οι άλλες τις χωρίζουν. Πού στην Τουρκία; Που είναι και πιο χαμηλοβλεπούσες. Αγρίμια λέμε. Αρνάκια οι άντρες μπροστά τους.

Δείτε το τρέιλερ

Η Ντορέττα σχολιάζει την αλλαγή συμπεριφοράς του Μουρούτσου απέναντι στην Κωνσταντίνα

Η αλλαγή της συμπεριφοράς του Μιχάλη Μουρούτσου απέναντι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη και φυσικά ούτε ασχολίαστη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Survivor Πανόραμα τόνισε μεταξύ άλλων το πόσο διαφορετικά συμπεριφερόταν ο Ολυμπιονίκης στην συμπαίκτριά του μια εβδομάδα πριν και πώς… τώρα. Στην εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος επίσης μίλησε για τον Μιχάλη Μουρούτσο και το πώς του φαίνεται ως αθλητής.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τι παρατηρησε.

Survivor Πανόραμα: Φραγκολιάς για Σπυροπούλου: «Ίσως θέλησε να φτιάξει το προφίλ της»

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς και εκεί μεταξύ άλλων σχολίασε και την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο παιχνίδι.

«Έξω είναι λίγο πιο δυναμική. Δεν ξέρω γιατί μπήκε στο Survivor. Μπορεί να πήγε για να δοκιμάσει τον εαυτό της, να θέλει να φτιάξει λίγο το προφίλ της γιατί δεν έχει και πολύ θετικό προφίλ, να δείξει ποια ίσως πραγματικά είναι» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε λίγο πιο κάτω την συζήτηση που είχε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο βίντεο που ακολουθεί.

Γιάννης Δρυμωνάκος: Η αλήθεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το κλέψιμο φαγητού στο Survivor

«Μου είπαν ότι είναι μια κοπέλα που έκανε το πρωινό στον Alpha. Τον πρώτο καιρό βλέπαμε ότι όλα τής φαινόντουσαν πολύ περίεργα».

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έκανε βουτιά στα βαθιά του Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα με πολλές εμπειρίες. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση εξομολογείται για πολλά στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Ποιανού διάσημου το όνομα χρειάστηκε να ψάξεις στο Google επειδή δεν ήξερες ποιος είναι;

Πολλών, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση.

Δηλαδή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν την ήξερες;

Όχι, δεν ήξερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν μπω στο παιχνίδι. Μου είπαν ότι είναι μια κοπέλα που έκανε το πρωινό στον Alpha.

Η Σπυροπούλου είναι τόσο απλή όσο φαίνεται μπροστά στις κάμερες;

Εκεί μπαίνεις στη διαδικασία να είσαι απλό παιδί. Τον πρώτο καιρό βλέπαμε ότι όλα τής φαινόντουσαν πολύ περίεργα. Ότι κρύωνε, ότι δεν μπορούσε να ζεσταθεί, ότι πεινούσε. Αν έχεις μάθει αλλιώς, μπορεί το σοκ να είναι ακόμα πιο μεγάλο. Αλλά τεράστιο respect που, ενώ δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις και δεν είναι αθλήτρια, βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.

Ένας urban legend λέει η Σπυροπούλου είχε μακιγιάζ μαζί της.

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είχατε συζητήσει με την ομάδα σου πώς θα μπορούσατε να κλέψετε φαγητό;

Ξέραμε ότι υπάρχει ένα διπλανό χωριό, αλλά φέτος ήταν τέτοια η φύλαξη από τους ανθρώπους της παραγωγής που δεν μπορούσες να κάνεις οτιδήποτε ή να φύγεις. Σχεδόν στρατός. Ήταν γύρω στους 15 φύλακες που φρουρούσαν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο.

Ειναι πια οριστικό.

Ήρθε η ώρα της σπυροπουλου να αποχωρήσει από το παιχνίδι ακόμη κι ακ η αποχώρηση έκρυβε εκπλήξεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε με νέο σπόιλερ

loading...