Αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία, θα κληθούν σήμερα «Μαχητές» και «Διάσημοι» να αντιμετωπίσουν! Ένα τελείως διαφορετικό αγώνισμα… Το μόνο σίγουρο είναι, πως όσο περνάει ο καιρός και φτάνουν προς το τέλος, τα αγωνίσματα θα δυσκολεύουν!

Το σημερινό αγώνισμα λοιπόν, όπως θα δείτε και στο βίντεο που σας παρουσιάζει το Youweekly.gr οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους. Ένα στίβος μάχης, με πολύ ένταση, ταχύτητα αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει πάλι… ο στόχος! Ένας στόχος, που για να τον καταρρίψουν δεν χρειάζεται… στόχο, αλλά τεχνική! Τι εννοούμε;

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν από μία μεγάλη τσουλήθρα, αρπάζοντας το στεφάνι που κρέμεται στο τέλος της και πέφτοντας στην πισίνα θα πρέπει να κολυμπήσουν μαζί με το στεφάνι, μέχρι το τέλος της, οκ… το έχουμε ξαναδεί αυτό….

Στην συνέχεια, θα πρέπει να επιστρέψουν στην τσουλήθρα, για δεύτερη φορά ανεβαίνοντας μία μεγάλη σκάλα, για να ξαναπέσουν στην πισίνα και να συνεχίσουν στον στίβο μάχης!

Έπειτα, αφού βγουν από την πισίνα και τοποθετήσουν τα στεφάνια σε ένα καλάθι, θα πρέπει γρήγορα να περάσουν έναν κύλινδρο με εμπόδια….

Και τέλος… Η στιγμή που θα φέρει ανατροπές και θα προκαλέσει ένταση στους παίκτες… Ο στόχος! Ένας τελείως διαφορετικός στόχος! Φαινομενικά, φαίνεται εύκολο όμως θέλει συγκέντρωση και πολύ καλή τεχνική. Ο στόχος θα είναι… ντόμινο! Θα πρέπει με κυβάκια να φτιάξουν ένα ντόμινο τα οποία θα χτυπήσουν έτσι, ώστε το τελευταίο κυβάκι να ρίξει κάω την μπάλα, που είναι στο τέλος τους διαδρόμου….

Το ίδιο ακριβώς αγώνισμα, έπαιξαν και στο τουρκικό Survivor, το οποίο, όπως γνωρίζετε ήδη, γυρίζεται παράλληλα στον Άγιο Δομίνικο με το δικό μας! Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σήμερα «Μαχητές» και «Διάσημοι» στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

loading...