Μια νέα εβδομαδα ξεκινά και ειναι αλη μια εβδομαδα survivor!

Η προηγούμενη έκλεισες με την αποχώρηση της μαρίνας από τους μαχητες η οποία συνοδεύτηκε από μια συγκλονιστική εξομολόγηση που μας συγκινησε!


Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι διασημοι.

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Απαγορεύεται η αναδημοσιευση του άρθρου χωρίς άδεια.

Survivor: Έδωσαν στεγνά τη Σπυροπούλου – Μάλωσε άσχημα με συμπαίκτριά της! (Vid)

Αρκετές είναι οι στιγμές που δεν βλέπουμε στα επεισόδια που προβάλλονται στο Survivor. Ένα από τα παρασκήνια του παιχνιδιού αποκάλυψε η Κατερίνα Χαλικιά.

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε σε έναν καβγά που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με συμπαίκτριά της. Όπως είπε η ξανθιά παρουσιάστρια ήθελε να αγωνιστεί γιατί δεν γνώρισε αν θα ήταν το τελευταίο της παιχνίδι αφού ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

«Η Κωνσταντίνα όπως και όλα τα κορίτσια ήθελαν πάντα να παίζουν και είναι λογικό. Την τελευταία φορά που ήταν προτεινόμενη η Κωνσταντίνα, με βάση τη λογική, πρέπει αυτοί που είναι προτεινόμενοι να παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι, γιατί μπορεί να μην έχουν άλλο. Εγώ έκανα πίσω από μόνη μου. Ήθελε η Κωνσταντίνα να παίξει. Δεν έπαιξε, ενώ ήθελε. Δεν μπορώ να πω ακριβώς ποιος το αποφάσισε να μην παίξει. Εκεί υπήρξε μια ρήξη. Όχι μπροστά στις κάμερες. Έγινε ένας τσακωμός. Θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να είχε και δίκιο. Υπήρξε ρήξη μεταξύ της Κωνσταντίνας και μιας άλλης παίκτριας, έντονη. Είχαν έναν έντονο τσακωμό που δεν βγήκε στον αέρα ποτέ. Πολύ έντονος όμως» ανέφερε η Κατερίνα Χαλικιά χωρίς να πει το όνομα της παίκτριας με την οποία διαπληκτίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

loading...