in ,

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά -Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Όλοι κατά καιρούς έχουμε τα κάτω μας κάνοντας σκοτεινές σκέψεις. Ορισμένα, όμως, ζώδια είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο από άλλα. Και με πολλούς τρόπους, αυτή η τάση έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τη φύση του ζωδίου τους.

«Ορισμένα ζώδια μπορεί να είναι πιο επιρρεπή στο να βουτάνε σε σκοτεινές σκέψεις από άλλα, λόγω της ενέργειας στην οποία είναι πιο ευαίσθητα», λέει στο Bustle η αστρολόγος Molly Cardinal,. “Η ίδια εμπειρία επηρεάζει διαφορετικά δύο ανθρώπους, αν ο ένας δεν την εσωτερικεύει τόσο βαθιά όσο ο άλλος».


Αλλά, φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλους. «Πρέπει […] να εξετάσουμε πώς το άτομο έχει μάθει να επεξεργάζεται την ενέργεια για να ανακαλύψουμε αν έχει δημιουργήσει πιο υγιείς μηχανισμούς αντιμετώπισης», λέει η Cardinal, «ή αν επιτρέπει στον εαυτό του να πέφτει συνεχώς σε βαθιές, σκοτεινές σκέψεις».

Το σημαντικό είναι, λοιπόν, να μην το παρακάνετε. Πάρτε για παράδειγμα την καχυποψία. Αν ένα ζώδιο είναι επιρρεπές στην καχυποψία και τη ζήλια, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητο άγχος. Αλλά αναγνωρίζοντας τη σκοτεινή σκέψη και λαμβάνοντας μέτρα για να δει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία – κάθε ζώδιο μπορεί να βρει την ισορροπία. Σε κάθε περίπτωση, ακολουθούν τα δύο ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν αρνητικές σκέψεις, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Τα ζώδια που κάνουν αρνητικές σκέψεις

Καρκίνος

«Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη διαρκώς μεταβαλλόμενη Σελήνη και ως εκ τούτου είναι δοσμένοι σε διαθέσεις που μπορεί να γίνονται όλο και πιο σκοτεινές», λέει στο Bustle η αστρολόγος Lisa Barretta.

Ως αποτέλεσμα, είναι εύκολο για τους Καρκίνους να παλεύουν με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή να νομίζουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους. Και αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους άλλους. «Αυτό το ζώδιο, περισσότερο από κάθε άλλο, μπορεί να κρατήσει μια ισόβια μνησικακία και να αποκλείσει μόνιμα κάποιον από τη ζωή του», λέει η Barretta.

Ο Καρκίνος μπορεί επίσης να είναι βαθιά καχύποπτος, «και σε ορισμένες περιπτώσεις δικαιολογημένα, επειδή ο κυβερνήτης του, η Σελήνη, κυβερνά τα ένστικτα και τη διαίσθηση», λέει η Barretta. «Η υπεροχή τους προς τη ζήλεια πηγάζει από την ευαίσθητη και ανασφαλή φύση τους. Υπάρχει περισσότερο η τάση να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο αντί για μισογεμάτο».

Σκορπιός

Αν υπάρχει κάποιος που κάνει «σκοτεινή» σκέψη, αυτός είναι ο Σκορπιός. «Η φύση αυτού του ζωδίου είναι ότι έχει μια έμφυτη σχέση με τον υπόκοσμο», λέει η Cardinal. «Σκεφτείτε ότι κυβερνάται από τον πλανήτη Πλούτωνα, ο οποίος είναι ο πιο απομακρυσμένος από τον Ήλιο».

Δεδομένου ότι είναι βαθιά συναισθηματικοί, οι Σκορπιοί τείνουν επίσης να είναι αρκετά στοχαστικοί για τη ζωή και συχνά απολαμβάνουν να συζητούν βαρύτερα θέματα με τους φίλους τους. Αλλά κατά καιρούς, οι σκοτεινές τους σκέψεις μπορεί να τους καταβάλλουν.

«Η τόσο βαθιά εμβάθυνση στην ανθρώπινη εμπειρία συνοδεύεται και από το θέμα του ελέγχου και της καχυποψίας», λέει η Cardinal. «Ο Σκορπιός θέλει να εμβαθύνει στη ρίζα κάθε ζητήματος, προσπαθώντας να καταλάβει ποιος λέει ψέματα και συχνά προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση».

Χωρίς να το θέλει, ο Σκορπιός μπορεί να βρεθεί να αισθάνεται ζήλια ή ακόμα και εκδικητικότητα. Αλλά αυτή η τάση δεν χρειάζεται να κυριαρχήσει στη ζωή τους. Όπως λέει η αστρολόγος: «Το κόλπο για να βρει ο Σκορπιός περισσότερη ισορροπία είναι να μάθει να εμπιστεύεται».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Έπος στην Καλαμάτα: Νεαρός βγήκε στους δρόμους με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Πέμπτη και Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας