Η Courtney και ο Waldrop πάντα ήθελαν μεγάλη οικογένεια, αλλά το να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους δεν ήταν πάντα εύκολο.

Το ζευγάρι βίωσε αρκετές αποβολές πριν τελικά γεννήσουν τον γιο τους, Saylor. Μετά, στράφηκαν στις θεραπείες γονιμότητας, με αποτέλεσμα να γεννηθούν τα δίδυμα, Wales και Bridge.

Τελικά, αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μία φορά την θεραπεία γονιμότητας. Η Courtney έμεινε έγκυος αλλά δυστυχώς είχε άλλη μία αποβολή.

Επιστρέφοντας στις θεραπείες γονιμότητας, το ζευγάρι κατάφερε να δεχτεί τα χαρούμενα νέα: όχι μόνο ήταν ξανά έγκυος αλλά αυτή την φορά περίμεναν εξάδυμα!

«Φαντάζεστε το άγχος και τον φόβο θα είχε αυτή η μητέρα όταν έμαθε πως ήταν έγκυος σε εξάδυμα;» ρώτησε η Ashley Sargent, η φωτογράφος που έκανε την πρώτη επίσημη φωτογράφηση των έξι μωρών.

«Ναι, είναι ένα θαύμα.
Γιατί οι πιθανότητες ήταν εναντίον τους…
οι πιθανότητες να αποκτήσουν έξι παιδιά σε μία εγκυμοσύνη…
οι πιθανότητες να τα καταφέρουν όλα τα παιδιά…
οι πιθανότητες οι δύο γονείς να τα αποδεχτούν όλα ανεξάρτητα από τις εκπλήξεις… εσείς μωρά είστε ένα θαύμα. Θα ταρακουνήσετε τον κόσμο. Γιατί μετά από κάθε καταιγίδα… υπάρχει και ένα ουράνιο τόξο.»

Η Ashley φωτογράφησε τα μωρά, με το καθένα να έχει ντυθεί σε ένα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα έβαλε όλα μαζί στην σειρά με την οποία γεννήθηκαν.

Ο Blu, ο μεγαλύτερος, είναι στα κόκκινα, τον ακολουθεί ο Layke στα πορτοκαλί και ο Rawlings στα κίτρινα. Μετά είναι η Rayne στα πράσινα και ο Tag στα μπλε. Το νεαρότερο μωρό, η Rivers είναι τυλιγμένη σε μία μωβ κουβέρτα.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της οικογένειας:

loading...