Θέμα Θράκης βάζει ξεκάθαρα ο Ρ.Τ. Ερντογάν, καθώς μέσω προπαγάνδας των ελεγχόμενων ΜΜΕ, αναδεικνύουν υποτίθεται τους «καταπιεσμένους Τούρκους” και την μη εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης από την Ελλάδα. Το τραβάει το «σχοινί” και σε λίγο θα «σπάσει” με ολέθριες επιπτώσεις… Έχει θέσει σε εφαρμογή όλα τα σχέδια του ο Ερντογάν. Είναι ξεκάθαρο που το πάει.

Τα γεράκια του, δηλαδή οι δικοί του άνθρωποι σε εελγχόμενα ΜΜΕ και στο τουρκικό προξενείο, τα δίνουν όλα για να δημιουργήσουν τετελεσμένα στη περιοχή.


Στο 51ο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Μαχητής» (Savasci) που προβάλλεται σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο τουρκικό κανάλι η Θράκη και o εκλιπόντας εθνικιστής ηγέτης των τουρκοφρόνων της μειονότητας Αχμέτ Σαδίκ, είχαν την… τιμητική τους.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Συνταγματάρχης Ιμπραήμ Κοπούζ, από τους βασικούς ήρωες της σειράς που υποδύεται ο ηθοποιός Μουράτ Σερεζλί, μιλάει σε … Συνέδριο Τουρκικού Κόσμου, όπου παρευρίσκονται και εκπρόσωπο των «ομογενών» της Θράκης.

Ο ίδιος κάνει λόγο σε «Δυτική Θράκη», όπως οι Τούρκοι αποκαλούν την ελληνική Θράκη, στον Αχμέτ Σαδικ, που το 1995 σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα έξω από την Κομοτηνή, αλλά και στον Ραούφ Ντενκτάς συνοδεύοντάς τους με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το tourkikanea.gr, λέει ο Κοπούζ όλο υπερηφάνεια στο κοινό που τον παρακολουθεί:
Σχετικά

«Σήμερα κάνουμε ένα πρώτο βήμα. Τα βήμα αυτό είναι όνειρο αιώνων. Εμείς κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο γενεών ολόκληρων, κάνουμε τα πρώτα βήματα για την μεγάλη Τουρκική ενότητα. Eύχομαι το βήμα αυτό να είναι ιερό. Ως στρατιώτης που είμαι στην υπηρεσία του τουρκικού έθνους, αναμφίβολα αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η Κοινή Δύναμη Επέμβασης Τουρκικού Κόσμου, της οποίας τα θεμέλια ρίξαμε σήμερα.

Στην πραγματικότητα αυτό είναι η ανάσταση μιας κληρονομιάς που έρχεται από τον Μετεχάν και μετά, είναι το πρώτο βήμα για το πέρασμα σε έναν κοινό μεγάλο τουρκικό στρατό. Αναμφίβολα ενώπιον μας έχουμε μεγάλες δυσκολίες και μεγάλα εμπόδια. Η εκπαίδευση όμως της μικρής στρατιωτικής μονάδα που θα αρχίσει αύριο στην Άγκυρα, θα είναι η πρώτη φράση της ιστορίας που σήμερα γράφουμε εμείς.

Ταυτόχρονα αυτό είναι η αρχή της πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου των Μετεχάν, Μπιλγκέ Καγάν, Αλπαρσλάν, Πορθητή, Οσμάν Μπατούρ, Ραούφ Ντνκτάς, Σαδίκ Αχμέτ, Γκαγπίραλι Ισμαήλμπεϊ και Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Έχουμε συνείδηση αυτού».

Η σειρά “Μαχητής”, προπαγανδίζει το μεγαλείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με μπόλικο life style. Να σημειωθεί η εκπληκτική ομοιότητα του πρωταγωνιστή Σερεζλί, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας , και πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Χουλουσί Ακάρ.

Οι Τούρκοι λοιπόν σχεδιάζουν βήμα-βήμα τα σχέδιά τους. Μέσω των λεγόμενων ΨΕΠ, προετοιμάζουν την τουρκική κοινωνία, αλλά και την Ελληνική, η Αθήνα βλέπει τι έρχεται;

loading...