Η εταιρία Jumbo, γνωστή μεταξύ άλλων για τις διαφημιστικές της καμπάνιες που συχνά καταφέρνουν να συζητηθούν και γίνονται viral, μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά διαφημιστικών σποτ που αναμένεται να κάνουν αίσθηση.

Τα σποτ με τίτλο «Η Δημοκρατίας της Χαράς» παρουσιάζουν ετερόκλητους φαινομενικά ανθρώπους να ψωνίζουν στα καταστήματα τους.

Στο πιο πρόσφατο από την σειρά των σποτ εμφανίζονται δύο ζευγάρια. Ένα νεαρό straight ζευγάρι και ένα μεγαλύτερης ηλικίας gay ζευγάρι ανδρών βρίσκονται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους προτίμηση για το κατάστημα.

Η διαφήμιση κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral ενώ η εταιρία αναφέρει: «Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα!

Αυτό θα πει Jumbo “Δημοκρατία της Χαράς”! Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια “Κοινωνικής Παρέμβασης” είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες! Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας, είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά!»

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο