Το παιδί τραυματίστηκε σε ένα σημείο πολύ ψηλά στο βουνό, εκεί υπάρχει μεγάλη λίμνη αίματος” είπε ο κ. Παντελής Πάπιστας, γιατρός και φίλος του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Σε μία απόσταση 70-80 μέτρων, στην κατηφόρα, υπήρχαν διάσπαρτες μεγάλες ποσότητες αίματος. Το αίμα ήταν κόκκινο, δηλαδή το παιδί εκείνη την ώρα ακόμα ανέπνεε, η καρδιά του χτυπούσε. Το παιδί δεν μπορεί να είχε πεθάνει με τον πρώτο τραυματισμό, τον έσερναν γιατί φαίνεται ότι υπάρχει σύρσιμο από σώμα ανθρώπινο πάνω στα χόρτα, το έφτασαν μέχρι κάτω” σημείωσε ο κ. Πάπιστας και πρόσθεσε: 


“Ο ιατροδικαστής από το Γιάννενα, ο κ. Βουγιουκλάκης θα μπορέσει να πει ποιο τραύμα προηγήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες. Πιστεύουμε ότι προηγήθηκε το τραύμα του θώρακα και έπεται εκείνο στο μετωπιαίο οστό”.

Περιγράφοντας τα όσα προηγήθηκαν τις μέρες πριν από την Κυριακή, ο κ.Πάπιστας έκανε λόγο για μία τεταμένη κατάσταση μεταξύ της ελληνικής μειονότητας και κυρίως του 35χρονου ομογενή και της αλβανικής αστυνομία.

“Αυτό το παιδί ήταν η ψυχή της οργάνωσης και μέρες πριν, όταν είχε αρχίσει ο σημαιοστολισμός, οι Αλβανοί αστυνομικοί του έλεγαν πως ‘όποια σημαία και να σηκώσεις, εμείς θα την κατεβάσουμε’”, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία με το όπλο που είχε ο Ελληνας ομογενής Κωσταντίνος Κατσίφας κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με την αλβανική αστυνομία.

Το syri.net έδωσε τη φωτογραφία από το σημείο που έπεσε νεκρός ο Ελληνας ομογενής. Το όπλο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ένα τροποποιημένο καλάσνικοφ, εξοπλισμένο με διόπτρα.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Ενα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή έναρξης του επεισοδίου στις Βουλιανάτες Αλβανίας, που οδήγησε στον θάνατο τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, δημοσιεύουν αλβανικά ΜΜΕ.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με στολή παραλλαγής ο οποίος κατά τα αλβανικά ΜΜΕ είναι ο 35χρονος ομογενής να τρέχει μέσα στο χωριό. Στο χέρι του κρατά ένα όπλο το οποίο μοιάζει να είναι ίδιο με αυτό της εικόνας που έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό μέσο.

Σύμφωνα με τους Αλβανούς αστυνομικούς από τους πυροβολισμούς του Κ. Κατσίφα υπάρχουν 18 τρύπες από όπλο στα περιπολικά τους.

Οι Anonymous Greece «χτύπησαν» τις ιστοσελίδες της Αλβανικής Κυβέρνησης και Αστυνομίας

Κυβερνοεπίθεση κατά των ιστοσελίδων της κυβέρνησης της Αλβανίας, αλλά και της αλβανικής αστυνομίας έκαναν οι Anonymous Greece τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μέσω της επίθεσης στήριξαν την απόφαση του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο σπίτι του, σε χωριό στην Αλβανία. Συγχρόνως, καταδίκασαν την αντίδραση της αλβανικής αστυνομίας.

Αναλυτικά, η ανάρτησή τους για τις επιθέσεις στη σελίδα τους στο Facebook:

«Το άρθρο κάθε αστυνομίας λέει ότι σε περίπτωση που ο δράστης έχει όπλο τον πυροβολείς σε σημείο πού δεν μπορεί να ανταποκριθεί… όπως είναι τα πόδια. Και με τόσους αστυνομικούς μπροστά και πίσω, καταφέρνεις εύκολα να τον φέρεις σε αυτήν την θέση και να τον συλλάβεις. Εδώ όμως δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Ήταν καθαρό ξεκίνημα της Αλβανικής αστυνομίας διότι ο Κωνσταντίνος, την ημέρα γιορτής για την Ελλάδα, ανέβασε την σημαία πάνω από το σπίτι του, στο χωριό. Ότι έπαθαν τα συστήματα της Κυβέρνησης Gabon αυτές τις ημέρες κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα συστήματα της Κυβέρνησης της Αλβανίας!».

Δείτε το post:

loading...