in

Τα ζώδια σήμερα 18-12-2018, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα κεκτημένα μας!

Τα ζώδια σήμερα 18-12-2018: Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα κεκτημένα μας, σε θέματα έρωτα αλλά κυρίως σε θέματα οικονομικά! Προσοχή μόνο σε διατροφικές υπερβολές και λαιμαργία! Οι ευνοημένοι της ημέρας, είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα καταφέρεις να λύσεις μια υπόθεση, που σε απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις την αποδοχή του περίγυρου σου, αλλά δε χρειάζεται να υπερβάλλεις, δοκιμάζοντας κάποιους ανθρώπους για να δεις πόσο σε εκτιμούν. Άλλωστε, είσαι από τα ζώδια που ακολουθούν πραγματικά το δικό τους δρόμο, ενώ θα κάνεις αυτό που θα σκεφτείς, γνωρίζοντας στο τέλος την επιτυχία που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Κριέ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σου και μάλιστα, πάνω σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Θα δεχτείς προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα είναι έντονη η ανάγκη σου ν’ ανεβάσεις την ψυχολογία σου κι εκεί θα επικεντρωθείς. Θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι πλάνα και στόχους, ενώ σταδιακά θα ξεκινήσεις και να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Η αλήθεια είναι, ότι διαρκώς αποδεικνύεσαι ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο, έχεις κάνει αρκετά βήματα προόδου και σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να σε οδηγούν στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα υπάρξει αδιάκοπο τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε μου. Μπορείς πάντως να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θ’ αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε όμως αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι πάρα πολύ έντονη και θα θέλεις να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Πριν ξεκινήσεις όμως, καλό είναι να δεις κάποιες υποθέσεις σου, οι οποίες ακόμη είναι σε στασιμότητα, και να προσπαθήσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν σε φοβάμαι πάντως, αφού στο τέλος της ημέρας θα έχεις καταφέρει τα πάντα και με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις βαρύ φόρτο εργασίας, Δίδυμέ μου, και το άγχος σήμερα θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε μην αγχώνεσαι και απλά έχε πλήρες πρόγραμμα. Μη συνεχίζεις κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και άμεσα να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Καρκίνε μου, θα προκύψει σήμερα κάποιο μικρό πρόβλημα. Η γλυκύτητα και η διπλωματικότητά σου θα σε βοηθήσουν αρκετά. Άλλωστε, είσαι γνώστης του πως να χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις. Τελικά θα λύσεις την υπόθεση που θα δημιουργηθεί μέσα στην οικογένεια και στο τέλος όλοι θα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου Καρκίνε. Θα υπάρξουν από το πουθενά διαμάχες και προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις ετοιμάσει. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα κάνεις έναν μικρό απολογισμό για το φιλικό σου περιβάλλον και ειδικά για κάποια άτομα, που δε σου έχουν φερθεί όπως έπρεπε. Θ’ αποφασίσεις να τ’ αποχαιρετήσεις οριστικά και με το μοναδικό σου τρόπο, ώστε να τους δώσεις ένα γερό μάθημα, που θα θυμούνται. Έχεις δίκιο, να ξέρεις, αφού αυτά που έμαθες, φανερώνουν διάθεση εκμετάλλευσης από πλευράς τους κι ενώ εσύ ήσουν πραγματικά δίπλα τους, αυτοί έκαναν απλώς διαχείριση του ελεύθερου χρόνου τους. Θα βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους, για να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, Λέων μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι να λύσεις όσα προκύψουν, επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πάντα δείχνεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται πάντως να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο, επειδή υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα κι οι υποχρεώσεις συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θα καταλάβεις σήμερα, Παρθένε, ότι δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά και ιδιαίτερα, όταν σου ζητούν να πάρεις ξεκάθαρη θέση για μια αδικία που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχεις να διακινδυνεύσεις κάτι με το να πεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις Αντίθετα, θα εκτιμηθεί δεόντως από τον περίγυρό σου. Φυσικά, αν κάποιο άτομο δυσαρεστηθεί, δεν θα φταις εσύ, αλλά εκείνο, για τις κινήσεις που έχει κάνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα έχεις έντονο άγχος για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου. Θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε νέες άσκοπες δαπάνες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα ασχοληθείς με κάποιο δικό σου άτομο και θα αντιληφθείς τη «βουτιά στο κενό» που πάει να κάνει εξαιτίας των προβλημάτων του. Θα θελήσεις να σταματήσεις όλη αυτή την κατάσταση και θα προσπαθήσεις ν’ ανεβάσεις την ψυχολογία του, προσφέροντάς του ουσιαστική στήριξη. Τα επιχειρήματά σου θα το βοηθήσουν να βγει από το προσωπικό του αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, αν μιλήσεις με το ταίρι σου γύρω από το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και καθυστερούν. Απόφυγε πάντως να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, επειδή στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φροντίζεις να ισορροπήσεις, παρόλο που πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα εκτιναχθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Σκορπιέ, που δεν ανέχονται την απραξία κάποιων ανθρώπων. Σήμερα, θα βρεθεί ένα τέτοιο άτομο στο δρόμο σου και θα δείξεις έντονα τη δυσαρέσκειά σου. Είσαι ένα πρόσωπο άκρως δυναμικό, που προσπαθεί να τα φέρει εις πέρας όλα με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μη μείνει κάποιος δυσαρεστημένος. Υποθέσεις που σε αφορούν, θα βρουν σήμερα τις καλύτερες λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι σήμερα καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει, Σκορπιέ. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι και δε χρειάζεται να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις πως σε κάθε σου δράση, η επιτυχία είναι δεδομένη. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος θ’ αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα είναι μία μέρα με πολύ, αλλά δημιουργικό, τρέξιμο, με αποτέλεσμα να νιώσεις εσωτερική ευχαρίστηση. Θα είσαι ικανοποιημένος και γεμάτος, ενώ θα μοιραστείς όλο αυτό με τα οικογενειακά σου άτομα, που θα καταλάβουν τη χαρά σου και θα θέλουν να σου δώσουν ακόμη περισσότερη, γεμίζοντάς σε με ιδέες που μπορείς να πραγματοποιήσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε, λοιπόν, να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Τοξότη. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, επειδή μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα βρεθείς σε δίλημμα, αφού δε θα ξέρεις ποιου το χατίρι να κάνεις. Οι φίλοι σου από τη μία και η οικογένεια από την άλλη διεκδικούν πολύ από το χρόνο σου. Εσύ είσαι στη μέση, ψάχνοντας να βρεις πως να τους ευχαριστήσεις όλους. Η συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και τις δικές σου υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα και σε προβληματίζουν, ώστε να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις συναισθηματικό βάθος, Αιγόκερε, αλλά και ικανότητα ελιγμών εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται στη σχέση σου καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αλλά, πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να φανείς πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Θα είναι σωστοί οι χειρισμοί σου σήμερα, Υδροχόε, πάνω σε μία κατάσταση που προκύπτει από το πουθενά και στην οποία επιβάλλεται να δώσεις άμεση λύση. Δεν είναι βέβαια και το πιο ευχάριστο, όμως η χρονική στιγμή δεν παίρνει αναβολές. Θα πιεστείς λίγο, φαίνεται όμως ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα και με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Υδροχόε, σήμερα να μιλάς στο ταίρι σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, Υδροχόε, κι επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μια περίοδο με πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα ασχοληθείς με κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, για το οποίο έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στο να του δώσεις να καταλάβει ότι τελευταία κινείται σε λάθος κατεύθυνση, κάτι που θα αποβεί μοιραίο για την εξέλιξή του. Κάνε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό, αφού μόνο έτσι θα είσαι καλά με τον εαυτό σου, αλλά δυστυχώς μην περιμένεις θαύματα, αφού έχεις να κάνεις με άτομο που δεν μπορεί να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με το δικό σου μυαλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται να φέρουν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα, Ιχθύ, βαριές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και γενικά μην παρασυρθείς σε έξοδα. Να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

GNTM Διαρροή – Ημιτελικός: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε 18/12!-VIDEO

Βρέχει χρήματα μέχρι την Παρασκευή: 4 επιδόματα στις τσέπες σας!