in

Τα ζώδια σήμερα 19.12.2018 – Τι φέρνει η Σελήνη Τρίγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Ποσειδώνα!

Σελήνη Τρίγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Ποσειδώνα! Η διαίσθηση μας και η καρδιά μας, μας οδηγεί σε αποτελεσματικές δράσεις και πράξεις και καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε ουσιαστικά όνειρα! Οι πιο τυχεροί είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα θέσεις σε κάποιο άτομο της οικογένειάς σου ερωτήματα, τα οποία θα μείνουν κενά απαντήσεων. Η κατάσταση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα το να γίνεις πιεστικός μέχρι εκρήξεως. Προσπάθησε ν’ αφήσεις να πρυτανεύσει η λογική σου και να σκεφτείς το ενδεχόμενο, αυτό το πρόσωπο να μην έχει κάποια δικαιολογία να σου πει. Κράτα χαμηλούς τόνους, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο, ότι στο τέλος θα βρεθεί η καλύτερη λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Κριέ, αν σήμερα αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις κι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, ας μη σ’ εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά ευτυχώς και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα σκεφτείς ότι πρέπει ν’ αποκτήσεις τη συνήθεια να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου άτομα. Η ανάγκη αυτή προκύπτει από το γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό, λόγω των αυξημένων ενεργών υποθέσεων, έχεις αφήσει πίσω κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε δικά σου άτομα κι αισθάνεσαι ενοχές. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού πραγματικά τα άτομα που σε αγαπούν, καταλαβαίνουν τον αγώνα που δίνεις καθημερινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτήματα θα σε βασανίζουν σήμερα, Ταύρε μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ακόμη ώρα για να μιλήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μη φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, Ταύρε, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι οι σημερινές αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις το παραμικρό στα οικονομικά σου και προπάντων μην αφήσεις κάτι για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχει πάρα πολλές ιδέες για τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και μέρες. Πολλά θέματα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους, κάποια προβλήματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, θα πάρουν τέλος και θα μπεις σε μία καινούργια περίοδο, που θα φέρει πολλές ανατροπές και τη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αρκεί σήμερα να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις πως ό,τι προκύψει, θα είναι πολύ καλό και υπό θετικές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις βελτίωση αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις ανυπομονησία για καταστάσεις που λίγο καθυστερούν, ενώ εσύ επιθυμείς ν’ αλλάξουν, οπότε και θα φροντίσεις να διαφοροποιήσεις κάποια πράγματα, τα οποία ίσως σταματούν την εξέλιξή τους. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με ένα δικό σου άτομο, το οποίο πραγματικά θα σου δώσει συμβουλή που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Καρκίνε, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διανύεις περίοδο που θα βρεις το πρόσωπο που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Καρκίνε, χρειάζεται να προχωρήσεις και σε πράξεις. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες και μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θ’ αρχίσεις να καταγράφεις με κάθε λεπτομέρεια τις συμπεριφορές των γύρω σου, αφού τελευταία οι δικές σου προσλαμβάνουσες δεν είναι πολύ θετικές. Η συμβουλή μου είναι, να μην ασχοληθείς με τέτοιου είδους θέματα, αλλά να εστιάσεις σε δικές σου υποθέσεις και να προσπαθήσεις να βρεις τις λύσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από αυτά που ακόμη σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη, Λέων, που σε ευνοεί από το Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και θα σιγουρέψει ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις πάντως να λύσεις σήμερα προβλήματα του παρελθόντος, καθώς η μέρα δεν το επιτρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να κάνεις και πράξη μερικά σχέδια, Λέων, για να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα νέα ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Όλο και περισσότερο σήμερα, Παρθένε, θα ασχολείσαι με προβλήματα τρίτων, παραμερίζοντας τα δικά σου θέματα. Έχεις την ανάγκη να προσφέρεις τη βοήθειά σου και αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση. Τα δικά σου άτομα θα δεχτούν τη συμπαράστασή σου με μεγάλη χαρά και το χαμόγελο στο πρόσωπό τους θα είναι για σένα ανταμοιβή. Δώσε όμως λίγη προσοχή και στις δικές σου υποχρεώσεις, οι οποίες χρειάζονται άμεσες λύσεις, ώστε να μη χρειαστεί να πιεστείς στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, Παρθένε, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου, αφού σήμερα οι πλανήτες δε σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που αρχικά θα σου φέρουν αναστάτωση. Να ξέρεις όμως ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πως οτιδήποτε κάνεις, θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Έχεις στα οικονομικά σου υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει, ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος, κατά την οποία τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, πρέπει να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα θετικά αποτελέσματα των οποίων θα δεις αργότερα. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη την ανασφάλεια και κινήσου έξυπνα, με γρήγορους ρυθμούς. Αν κάποια στιγμή αισθανθείς λίγο μπλοκαρισμένος, ζήτα τη γνώμη οικογενειακού σου ατόμου, που πρόθυμα θα σε βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες με τον σύντροφό σου, Ζυγέ, έχουν περάσει. Καλό είναι σύντομα να κάνετε ένα ταξιδάκι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα ευχαριστήσει και τους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και ποιους στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Η υπογραφή συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά ζητήματα σήμερα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ενασχόλησή σου, Σκορπιέ, με κάποια πρακτικά θέματα που θα προκύψουν σήμερα, από τη μία θα σ’ ευχαριστήσει, μα από την άλλη θα σε κουράσει ιδιαίτερα. Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τα πράγματα κι αυτό σου προκαλεί μία μικρή ένταση. Έχεις αρκετό δυναμισμό μέσα σου και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα και με τον τρόπο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη, που συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου, Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, επειδή θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι ατελείωτες. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, και σε κάποιες υποθέσεις οι οποίες θα προκύψουν, θα δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, επειδή βλέπεις ότι με τον εκνευρισμό δεν μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα, αλλά μόνο στασιμότητα που δεν οδηγεί κάπου. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις, ώστε να τελειώσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Τοξότη, και δε θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Οι λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σου, αντιμετωπίζονται αν μιλήσεις ήρεμα, χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Πρέπει όμως να μελετήσεις καλά τις προτάσεις που θα σου γίνουν, αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως ακούγονται. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Βρίσκεσαι σε μία περίοδο, Αιγόκερε, που πραγματικά έχεις αναβρασμό ιδεών και θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να ετοιμάσεις ένα πάρα πολύ καλό προγραμματισμό και να βάλεις τα πράγματα σε λογική σειρά, ώστε στο τέλος να μην πελαγώσεις κι αγχωθείς. Υποθέσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν τελειώσει, σε βεβαιώνω, σε λίγο καιρό θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δυνατές σχέσεις, Αιγόκερε, αντέχουν τα πάντα, όπως τις συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις, Αιγόκερέ μου, και πάλι θα είναι πάρα πολλές κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες στις κινήσεις σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις λύσεις για τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, και με τη σοβαρότητα που σε διακατέχει, θα αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που προκύπτει σε φιλικό σου άτομο. Θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά σου κι εσύ είσαι διατεθειμένος να την προσφέρεις απλόχερα. Διαπιστώνεις ότι οι κινήσεις που έχεις κάνει ως τώρα, έχουν πιάσει τόπο στο συγκεκριμένο άτομο και θα του επισημάνεις ακόμη μερικά πράγματα, τα οποία θα το στηρίξουν περισσότερο. Αυτό θα σου φέρει ιδιαίτερη χαρά και ψυχική ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις, Υδροχόε, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, που έχει κάποια παράπονα για σένα και δε σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Υδροχόε. Αυτή την περίοδο βέβαια, θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να προσέχεις συμφωνίες και τις υπογραφές τους, που μπορεί να προκύψουν σήμερα στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα ετοιμάσεις το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες σου και θα προσανατολιστείς στο πως τα σχέδιά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για κάποιες καταστάσεις που ακόμη καθυστερούν, αφού έχεις ήδη στρώσει καλά το πεδίο και στην πορεία θα οδηγηθείς σε επιτυχία, που ούτε εσύ περιμένεις. Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειάς σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να είσαι πιεστικός στο ταίρι σου. Μη λες πράγματα που μπορεί να το εκνευρίσουν και οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά τη μέρα με το σύντροφό σου, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητά σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά θέματα, Ιχθύ, που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Ούτε οι καθαρά οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Στους πρώτους παγκοσμίως ο Έλληνας πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης από την Κρήτη

#GNTMgr: Αποχώρησε με κλάματα από τον ημιτελικό! Αυτή είναι η τριάδα του τελικού! (BINTEO)