Ο Στέλιος Χανταμπάκης δίνει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σήμερα το βράδυ, και προβαίνει σε μία άνευ προηγουμένου κωλοτούμπα αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο… θέλει νικητή του Survivor!

Ναι, καλά διαβάσατε, δεν σας κάνουμε πλάκα! Κι αν δεν πιστεύετε ότι όντως προέβη σε μία τόσο μεγαλειώδη κωλοτούμπα και αναίρεση του ίδιου του του εαυτού και όσα έχει σύρει στο παρελθόν στον Ντάνο, ναι, η πραγματικότητα είναι εδώ και θα σας ξεπεράσει. Διαβάστε τι είπε και τα σχόλια δικά σας:

«Έχω ζητήσει συγγνώμη σε όλα τα παιδιά, και θα ζητάω μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα, όχι για τις κάμερες. Βγήκα και για αυτό το λόγο. Και στον αδελφό της Ειρήνης ζήτησα συγγνώμη, και σε αυτή όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο πολύ πρόσφατα, τη ρώτησα αν πιστεύει ότι της έκανα bullying, προσπάθησα να της δείξω ότι δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε καλά. Φυσικά και είναι πειραγμένη! Δεν έχω απειλήσει καμία παραγωγή για να πάρω εκπομπή, ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου.

Ανθρώπινα, αν με ρωτάς ποιος θα ήθελα να κερδίσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι έχει θέμα οικονομικό, άρα θα ήθελα να τα πάρει ο Γιώργος έιτε κάποιος άλλος που τα έχει ανάγκη. Εγώ μαζί του κοιμόντουσαν κεφάλι με κεφάλι, όταν βρεχόντουσαν τα πόδια του, ερχόταν πάνω μου και ήταν σαν να φιλιόμασταν, και το αντίστροφο» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor,προκαλώντας την έκρηξη του Κώστα Τσουρού στον αέρα.

«Θα τραβήξω τα μαλλιά μου, ποιος μιλάει; Ο Χανταμπάκης που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί βρίζει τον Αγγελόπουλο, βγαίνει και λέει ότι θέλει να κερδίσει;Τον κορόιδευαν και με τον Χούτο! Περίμενε κάτι για να βγει να μιλήσει, το πήρε το κάτι (την εκπομπή) και βγαίνει!» είπε και η Σάσα συμπλήρωσε:

«Κάθε μέρα απολογείται! Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Είναι ο Στέλιος που ξέρουμε; Ένα φοβισμένο παιδί βλέπω, και στενοχωριέμαι, γιατί τον βλέπω να απολογείται, του έκανε πολύ κακό το Survivor! Δεν έπρεπε να το πει αυτό με τα χρήματα, δεν ήταν σωστό. Τον βλέπω αλλαγμένο και στενοχωριέμαι!»

«Αυτό ήταν πολύ χοντρό για το σταυρό! Αν θες να αλλάξεις, πρέπει να παραδεχτείς τα λάθη σου!» είπε η Φαίη Σκορδά, επισημαίνοτας ότι ο Χανταμπάκης ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε την όλη φημολογία για κακές σχέσεις με την παραγωγή, με το πρώτο του post στο Instagram, το οποίο εν συνεχεία έσπευσε να ανασκευάσει. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

 

 

loading...