Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η πραγματοποίηση ή μη του «Survivor 3». Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει να προμοτάρει το καινούργιο αθλητικό ριάλιτι τα δικαιώματα του οποίου έκλεισε όμως στον Σκάϊ έχουν πολλές αμφιβολίες αν θα πετύχει ένα καθαρόαιμο αθλητικό ριάλιτι το οποίο μάλιστα θα βγει την ίδια χρονική στιγμή με του ίδιου concept Ninja warrior στον ΑΝΤ1.

Μαθαίνω πως ο Τούρκος αν και επιμένει σε αυτό προτείνει και «Survivor 3» ελληνοτουρκική μάχη όπως είχε προαναγγείλει. Στο κανάλι θεωρούν πως ένα Survivor Ελλάδα – Τουρκία θα φέρει νούμερα από την άλλη δεν θεωρούν καλό το timing για να βγει το πρόγραμμα στον «αέρα».


Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση αργεί ακόμη. Και αυτό γιατί όπως έμαθα τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τις πολιτικές εξελίξεις. Τα νούμερα του Σκάϊ εκτοξεύθηκαν τις ημέρες των πυρκαγιών και αν μπούμε σε προεκλογική περίοδο το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι σχεδόν στο σύνολο του ενημερωτικό όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Από ‘κει και πέρα υπάρχουν νέα και για τον μελλόνυφο Σάκη Τανιμανίδη: Μπορεί να είναι όπως και πέρσι στην επιτροπή του «Tαλέντου» όμως για τον επόμενο κύκλο του «Survivor» δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση…

loading...