in ,

Θυμίζουν τη συνταγή των γιαγιάδων: Τα πιο αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το κόλπο που τα απογειώνει

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μάστερ σεφ στα θαλασσινά αλλά όχι μόνο ! Μοιράστηκε μαζί μας την πιο λαχταριστή συνταγή για κεφτεδάκια.

Υλικά για τα κεφτεδάκια μας

1 kg βόειος κιμάς


– 200 g ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

– 100 ml ελαιόλαδο

– 450 g ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, που έχετε μουλιάσει σε γάλα

– 1 κουτ. της σούπας πελτές τομάτας

– 1 κουτ. της σούπας μαντζουράνα, ψιλοκομμένη

– 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα

– 2 αυγά

2 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/2 κουτ. της σούπας πιπέρι

– αλεύρι για όλες τις χρήσεις

– ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για το ντιπ

– 200 g γιαούρτι

– 200 g φέτα

– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

– 1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους

– 1 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1/2 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/3 κουτ. της σούπας πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Πέγκυ Σκουλού

Θα με βρεις χωμένη σε παλιές αστυνομικές και ιατροδικαστικές υποθέσεις, κοινώς... όπου υπάρχει έγκλημα! Αν δεν ήμουν η χείριστη όλων στις φυσικοχημείες, σήμερα θα ήμουν ιατροδικαστής. Χαρά του συναδέλφου δε με λες, αλλά έμαθαν να με ανέχονται... Nobody's perfect.

Το μυστικό των σεφ για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες πατάτες φούρνου

Tip: Πώς να αφαιρέσετε τα χνούδια από το πλυντήριο ρούχων;