Τι σας γράφω τόσο καιρό; Πώς για να σταθεί το καθημερινό «My style Rocks» θέλει ίντριγκά; Θέλει ριάλιτι; Θέλει ξεφτιλίκια;

Και μιας που η κεντρικιά νοιάζεται περισσότερο για τις πόζες στο Ίνσταγκραμ και όχι για την σκαλέτα του παιχνιδιού, τον ρόλο αυτό τον έχει πάρει για τα καλά ο Κουδουνάρης.


Ένας Κουδουνάρης που θέλω πολύ να γίνει φιλαράκι μου. Ο Στέλιος έχει καταλάβει πολύ καλά την «τηλεοπτική συνθήκη» και παρασύρει τόσο τη Μαγγίρα όσο και τον μόνιμα σε υπνηλία Δημήτρη Αργυρόπουλο σε τρελίτσες.

Χθές το σκηνικό με το στήθος της Μπάση-που πετάει την σκούφια της να κάνει τηλεόραση και να ασχολούνται μαζί της όλοι… αλλά για πόσο καιρό ακόμη-ήταν κωμωδία.

Κράτησε τους τηλεθεατές και έδωσε για πρώτη φορά πρωτιά σε ενάμιση τέταρτο απέναντι στην Καγιά. Μετά απο λίγο βέβαια αποκαταστάθηκε η τάξη, με την Βίκυ να κερδίζει την ημέρα και χθές.

Ωστόσο το συμπέρασμα βγήκε… δώστε γέλιο και ριάλιτι στο κοινό. Αυτό γουσταρει. Δεν κρατάει καμια τα λούκ ή τα στύλ των κορτσιών.Τα ξεχνάει το κοινό μια βδομάδα μετά…

Τηλεόραση κάνετε… Δεν είστε σε ατελιέ…

Το διαβάσαμε εδώ