Σας λέει τίποτα το όνομα Nadya Suleman; Εάν όχι, δεν είστε μόνοι. Είναι γνωστή με ένα πολύ πιο δημοφιλές ψευδώνυμο – Octomom.

Το 2009, η Nadya Suleman είχε γίνει διάσημη επειδή γέννησε οκτάδυμα. Η αμφιλεγόμενη ιστορία της μητέρας πήρε δημοσιότητα όταν αποκαλύφτηκε πως ήταν ήδη μητέρα άλλων έξι παιδιών, ενώ ήταν άνεργη.


Είχε χρησιμοποιήσει την προσοχή των μέσων για να αποκτήσει φήμη. Είχε κάνει εμφανίσεις στην Oprah, τον Dr. Phil και ήταν το θέμα του ντοκιμαντέρ «Octomom: The Incredible Unseen Footage.»

Μόλις ο κόσμος κατάλαβε την πείνα της για φήμη, έφυγε από το προσκήνιο για να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των 14 παιδιών της. Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε πολύ.

Έγινε ξανά πρωτοσέλιδο όταν πρωταγωνίστησε σε ακατάλληλες ταινίες προκειμένου να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν. Αυτή η καριέρα όμως τέλειωσε αφού κατάλαβε πως δεν έδινε καλό παράδειγμα στα παιδιά της.

«Άλλαξα κυρίως λόγω της μεγαλύτερης κόρης μου Amerah. Ήταν 10 και άρχισε να μιμείται τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά μου. Αφού κατάλαβα πως αυτό θα την οδηγούσε στο ίδιο μονοπάτι, αποφάσισα να αλλάξω για τα παιδιά μου.»

Η Nadya μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να κάνει μία νέα αρχή πριν τρία χρόνια. Τώρα δουλεύει ως σύμβουλος οικογενειακής θεραπείας, μία δουλειά για την οποία είναι πολύ παθιασμένη.

«Ένιωθα πάλι ζωντανή. Παλιότερα ένιωθα νεκρή μέσα μου.»Φαίνεται πως πλέον κάνει πολύ καλή δουλειά μεγαλώνοντας τα παιδιά της.

Δείτε πώς είναι σήμερα:Πώς σας φαίνεται η μεταμόρφωσή της;