Χαμός έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες με τον τσακωμό που έφερε την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!Η Μπάγια, έκανε επαφές, συζητήσεις, κονέ με άλλα κανάλια και ετοίμασε το επόμενο βήμα της, λένε κάποιες πληροφορίες από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της πιάτσας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπάγια έχει κλείσει εκπομπή στο Open με πολύ καλό συμβόλαιο και εγγυητή τον Ιβάν Σαββίδη! Και θα μου πείτε τώρα.. εγγυητής; Ο Σαββίδης έκανε ο ίδιος προσωπικά ραντεβού με τη Μπάγια την οποία και θέλει διακαώς για το Open! «Έλα και θα κάνεις μια εκπομπή όπως εσύ τη θέλεις« φέρεται να είπε ο Ιβάν και έχει… διπλαρώσει τη Μπάγια για το πολύ πρωινό κομμάτι, δηλαδή εκείνο που είναι απέναντι από την εκπομπή του Γιώργου, αναφέρουν συγκεκριμένα σαιτ στο διαδίκτυο.


ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ

Πάντως άλλες πληροφορίες και άνθρωποι από το κανάλι του Σαββίδη, διαψεύδουν όλα τα παραπάνω, μιλώντας για «ανοησίες».

Δεν έγινε πρόταση στην Μπάγια Αντωνοπούλου από τα στελέχη του Open tv. Αυτό αποκαλύπτει στο  στέλεχος του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο διαψεύδει τις πληροφορίες που θέλουν τη νεαρή παρουσιάστρια να κάνει ραντεβού προκειμένου να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί η συνεργασία της με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη να έχει οριστικά διακοπεί ωστόσο παραμένει στον ΑΝΤ1 και ίσως ενταχθεί σε κάποια άλλη εκπομπή. Τις επόμενες ημέρες εξάλλου θα ανακοινωθεί και το όνομα της νέας συμπαρουσιάστριας του «Καλημέρα Ελλάδα».

 

loading...