Ένα γρήγορο και εύκολο γλυκάκι έτσι γιά τις πρωινές ή βραδυνές υπογλυκαιμίες!!
Υλικά
1 Φυτική σαντιγί,
1 Μερέντα,
2 πακέτα μπισκότα
120 γραμ βούτυρο ,
1 φλιτζανάκι ελληνικού κονιάκ
1 βανίλια,
ξηρούς καρπούς ότι έχουμε
Στόλισα με κράνα που είχα κάνει το λικέρ -Εσείς βάλτε ότι υπάρχει στο σπίτι από λικέρ.
Τρίβουμε τα μπισκότα και το ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο, βάζουμε μία κουταλιά Μερέντα τούς μισούς ξηρούς καρπούς το μισό φλιτζάνι κονιάκ τα ανακατεύουμε τα βάζουμε στο τσέρκι και ψυγείο.
Χτυπάμε την σαντιγί προσθέτουμε το υπόλοιπο κονιάκ την βανίλια μία πρέζα αλάτι και την Μερέντα ανακατεύουμε και στρώνουμε επάνω στα μπισκότα.
Όποιος θέλει βάζει και γιαούρτι μαζί με την Μερέντα που χτυπάει!!
Το στολίζουμε με ότι έχουμε γλυκό κουταλιού ή ότι έχετε.
Τοποθετούμε στο ψυγείο καμιά ώρα και έτοιμο για κατανάλωση!!!
Ilias Karpouchtsis- “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.