in ,

Τώρα μπορείς να πουλήσεις στα Zara τα ρούχα που δεν φοράς – Και μάλιστα να βγάλεις σοβαρά χρήματα

Στην Ελλάδα λειτουργεί πλέον το Zara Pre-owned. Κάτι για το οποίο έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Μέσα από την online υπηρεσία του κολοσσού της μόδας, οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν ρούχα που δεν χρειάζονται. ‘Η να αγοράσουν ρούχα άλλων χρηστών.

 


 

«Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για κυκλικότητα, θα θέλαμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας. Με αυτόν τον στόχο δημιουργήσαμε τις υπηρεσίες Zara pre-owned, μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε για να προσφέρει διάφορες λύσεις που διευκολύνουν την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των μεταχειρισμένων ρούχων» σημειώνουν τα Zara.

Τώρα μπορείς να πουλήσεις στα Zara τα ρούχα που δεν φοράς – Και μάλιστα να βγάλεις σοβαρά χρήματα

Η αλυσίδα δίνει τις απλές οδηγίες:

«Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πουλήσετε είδη Zara που έχετε αγοράσει μέσω διαδικτύου ή σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά μας, χωρίς να εξαιρείται το έτος αγοράς.

Θα πρέπει απλά να κάνετε εγγραφή στο Zara.com και να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Αγορά/Πώληση στην κατηγορία Zara-Preowned. Επιλέγοντας το εικονίδιο + μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία για να ανεβάσετε το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε.

Έχετε διάφορες επιλογές για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε τα προϊόντα σας:

 

-Προϊόν με ετικέτα: εάν το προϊόν σας εξακολουθεί να έχει την ετικέτα με τον γραμμωτό κώδικα, επιλέξτε Σάρωση και εστιάστε την κάμερα του κινητού σας σε όλες τις αριθμητικές πληροφορίες.

-Προϊόν χωρίς ετικέτα: αν το προϊόν που θέλετε να πωλήσετε δεν έχει πια ετικέτα, μπορείτε να το ανεβάσετε χρησιμοποιώντας την επιλογή Μη αυτόματη.

Αναζήτηση προϊόντος: με την επιλογή Αναζήτηση, θα μπορείτε να εντοπίσετε το προϊόν που πρόκειται να πουλήσετε μέσω της περιγραφής ή της αναφοράς του. Θα σας εμφανίζουμε τα προϊόντα που ταιριάζουν με τον αριθμητικό κωδικό που παρέχεται και θα μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αντιστοιχεί στον δικό σας. Η φωτογραφία του καταλόγου μας, η περιγραφή και ο τίτλος θα μεταφορτώνονται αυτόματα.

Οι φωτογραφίες που θα συμπεριλάβετε πρέπει να είναι καλή απεικόνιση του προϊόντος.

Είναι σημαντικό να προσθέσετε μια ξεκάθαρη και απλή περιγραφή που να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο (μετρήσεις, πώς ταιριάζει στο σώμα, εάν έχει ατέλειες, κ.λπ.)

 

Μην ξεχάσετε να ορίσετε μια εύλογη τιμή για το προϊόν, καθώς κατά τη διαδικασία πληρωμής θα προστεθούν τα έξοδα μεταφοράς και συναλλαγής.

Η ομάδα ποιότητας μας θα ελέγξει το προϊόν σας προτού διατεθεί προς πώληση. Είναι σημαντικό για εμάς να επαληθεύουμε ότι οι εικόνες και οι περιγραφές είναι κατάλληλες και δεν περιλαμβάνουν υβριστικό περιεχόμενο. Θα ελέγχουμε ότι η κατάσταση του ενδύματος που επιλέξατε αντικατοπτρίζεται επαρκώς.

Αφού εγκριθεί το προϊόν, θα ταξινομηθεί αυτόματα σύμφωνα με την κατηγορία και την υποκατηγορία που έχει εκχωρηθεί τη στιγμή της δημοσίευσης. Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα ταξινομούνται κατά σειρά έγκρισης και εμφανίζονται στην ενότητα New In για συγκεκριμένο διάστημα».

Η Zara δεν πουλά ούτε αγοράζει τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτήν την πλατφόρμα, ούτε συμμετέχει στις συναλλαγές μεταξύ των χρηστών.

Στην ίδια πλατφόρμα υπάρχει επίσης επιλογή για δωρεά ρούχων ή επιδιόρθωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Πέγκυ Σκουλού

Θα με βρεις χωμένη σε παλιές αστυνομικές και ιατροδικαστικές υποθέσεις, κοινώς... όπου υπάρχει έγκλημα! Αν δεν ήμουν η χείριστη όλων στις φυσικοχημείες, σήμερα θα ήμουν ιατροδικαστής. Χαρά του συναδέλφου δε με λες, αλλά έμαθαν να με ανέχονται... Nobody's perfect.

Και όμως δεν είναι το νερό: Λίγοι γνωρίζουν το ρόφημα που μπορεί να μας ξεδιψάσει περισσότερο στον καύσωνα

«Σπέρνει» τον τρόμο στις ελληνικές θάλασσες: Εμφανίστηκε ο «εισβολέας» που απειλεί ψάρια και ανθρώπους