in ,

«Τρελάθηκε» η Άση Μπήλιου με αυτό που έρχεται: «Αυτά τα 3 ζώδια θα πνıγοúν στο χρuσάφι, αλλάζει η τúχη τους σύντομα»

Από τις 26 Μαΐου 2024, ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025.

Αυτή η περίοδος θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, βελτίωση της επικοινωνίας και δημιουργία ωφέλιμων γνωριμιών.

Ο Δίας στους Δίδυμους

Ο Δίας θεωρείται ο ευεργέτης πλανήτης, άμεσα συνδεδεμένος με την τύχη, την επέκταση και την αφθονία. Μας βοηθά να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας μέσα από σπουδές, μάθηση και ταξίδια. Είναι ο πλανήτης που μας ενθαρρύνει να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και να κάνουμε τολμηρά βήματα παραβλέποντας τα εμπόδια.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία στους Διδύμους, όλοι θα απολαύσουμε κάποια από τα δώρα του. Ωστόσο, τα ζώδια του αέρα – ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι – θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στην τύχη. Αυτά τα ζώδια θα έχουν ιδιαίτερες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, και θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους στο έπακρο.

Τα 3 τυχερά ζώδια

Δίδυμος

Όπως καταλαβαίνετε, εσείς θα είστε οι πιο τυχεροί του επόμενου έτους αφού ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έχοντας τον Δία στο πλευρό σας θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση. Θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα και θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε κυριολεκτικά να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε πιο ανάλαφροι, χαλαροί και γενναιόδωροι. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα, θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα κάνετε μια καινούρια αρχή. Κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα λήξετε μια σχέση εάν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Να θυμάστε πως ό,τι συμβαίνει κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι για το καλό σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να εξελιχθείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας και την αξία σας. Μέσα στο επόμενο έτος λοιπόν θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και την τάση σας για υπερβολές, γιατί μπορεί η αίσθηση που σας δημιουργεί ο Δίας ότι «δεν υπάρχουν όρια» να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις.

Ζυγός

Με τον Δία στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων για το επόμενο έτος θα είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Θα γίνετε πιο τολμηροί και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Δεν αποκλείεται επίσης μέσα σε αυτό το διάστημα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει το ρόλο του μέντορα για εσάς με κάποιο τρόπο, θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις αλλά και στην ίδια τη ζωή. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα ευνοηθούν επίσης οι νομικές υποθέσεις, ενώ αν ασχολείστε με τις ξένες γλώσσες, τις εκδόσεις, τη διδασκαλία, τα τουριστικά ή τα νομικά μπορεί να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία ή να έχετε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Υδροχόος

Ο Δίας στο εξίσου αέρινο ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να απογειώσει την ερωτική σας ζωή και να σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει πάθος και έξαψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα. Αυτή η θέση του Δία θα σας κάνει πιο χαλαρούς, ευχάριστους και εξωστρεφείς και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε εκεί έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέρονται και χόμπι και θα αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ευχάριστες δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Επιπλέον, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τα παιδιά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το προσπαθήσετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι προσπάθειες σας τώρα θα αναγνωριστούν και θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που αναζητάτε. Είναι επίσης μια ιδανική περίοδος για να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας.

Όλη η τύχη πάνω τους από Δευτέρα: Ταύροι & 4 ακόμη Ζώδια θα «λουστούν» με λεφτά, λέει ο Κώστας Λεφάκης

Κατά τον έγκρυτο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, την προσεχή εβδομάδα (13-19/5) ορισμένα ζώδια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και έκπληξεις, αν και η κατάσταση δεν θα είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σύμφωνα με τον αναγνωρισμένο αστρολόγο, ορισμένα από τα 12 ζώδια πρόκειται να βιώσουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή εβδομάδα, με μερικά από αυτά να γνωρίζουν και μεγαλύτερη ευτυχία.

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

7 3 2 1254x836 1

Κριός

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας φαίνεται αισθητή, αυξάνοντας την κινητικότητά σας, αλλά και την αναστάτωση γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας εστιάζει σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή φέρνει στο φως ξεχασμένες υποθέσεις που απαιτούν προσοχή. Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο επισημαίνει νευρικότητα και δημιουργικότητα, με την καλή του σχέση με τον Πλούτωνα να σας βοηθάει σε μάχες ή να αποφεύγετε δυσκολίες. Τέλος, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την τύχη σας στον τομέα του έρωτα και των οικονομικών σε μεσαία κλίμακα.

Ταύρος

Οι ημέρες θα περάσουν γρήγορα με την επιτάχυνση της πορείας του Ερμή που ετοιμάζεται να μεταβεί στο ζώδιό σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο προσφέρει προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή απειλή από τρίτους. Ο Άρης παραμένει στο παρασκήνιο από τη θέση του στον Κριό, κάτι που απαιτεί προσοχή. Ο Δίας διατηρεί στενή επαφή με τον Ουρανό, φέρνοντας απροσδόκητα περιστατικά. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα, χωρίς ωστόσο να διαλευκάνονται. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα εστιαστούν σε νέα γεγονότα στην εργασία και την καριέρα τους.

Δίδυμοι

Οι προσεχείς μέρες δεν θα είναι αναμφισβήτητα εύκολες, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απρόβλεπτες καταστάσεις αυξάνουν τον φόρτο εργασίας και περιορίζουν τον ελεύθερο σας χρόνο. Η συνύπαρξη του Άρη και του Ερμή στον Κριό σας σας καθιστά διορατικούς, αποφασιστικούς και κάπως τολμηρούς. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε έναν σωστό βαθμό εκφραστικότητας για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες. Τα συναισθήματά σας είναι σε μετάβαση, ενώ ο απαιτητικός χαρακτήρας στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει να ξεκουράζει. Επιδιώξτε λύσεις για τα οικονομικά ζητήματα με κάθε δυνατό τρόπο.

7 3 1 1254x837 1

Η νέα σελήνη στον Ταύρο δίνει έναν ρεαλιστικό και πρακτικό τόνο στις επόμενες μέρες. Πολλά εξωτερικά γεγονότα θα απορροφήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, κάποιος αγαπημένος σας αντιμετωπίζει ένα επείγον πρόβλημα που απαιτεί την υποστήριξή σας ή την κατανόησή σας. Παρά την ένταση, είναι κατάλληλη στιγμή για να λάβετε αποφάσεις ή να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια.

Λέων

Η συνύπαρξη του Ήλιου, του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης στον Ταύρο δημιουργεί ένα πλήθος καταστάσεων και ανθρώπων στον επαγγελματικό τομέα. Συνιστάται η προσοχή σε κάθε εξέλιξη σε αυτό το πεδίο και η αποφυγή λανθασμένων ενεργειών ή άκαιρων πρωτοβουλιών. Παράλληλα, καθώς ο χρόνος περνάει, η κατάσταση βελτιώνεται και αρχίζετε να κατανοείτε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Συμβουλεύεται να επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και να προβείτε σε κινήσεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας.

Παρθένος

Σιγά-σιγά, το περιβάλλον βελτιώνεται για εσάς και ανακάμπτετε μετά από δύο ανήκουστα δύσκολους μήνες. Οι επόμενες μέρες είναι πιο κατάλληλες για να αναλάβετε πρωτοβουλίες προς την προώθηση υποθέσεων που έχουν μείνει στάσιμες, είτε αυτές αφορούν νομικά, κοινωνικά ή επιχειρηματικά θέματα. Ο Ερμής στον Κριό ίσως διατηρήσει για λίγο ακόμα τη νευρικότητά σας και τις πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας. Όσο για τους φοιτητές και τους εμπόρους του ζωδίου σας, μπορούν να ελπίζουν σε γρήγορες επιτυχίες και στη βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων τους.

7 3 1

Ζυγός

Ο Άρης αντιμετωπίζεται απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνοντας μια αίσθηση παρελθοντικών δυσκολιών που, παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο δυσάρεστη όσο μπορεί να φανεί αρχικά. Η Αφροδίτη, ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τη θέση της στον Ταύρο, συμβάλλει στην υλοποίηση παλαιότερων σκέψεων ή συζητήσεων με τρίτους. Γενικότερα, αυτή η περίοδος έχει ένα μεταμορφωτικό χαρακτήρα, καθώς τα γεγονότα ή η ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες ή συνδράμουν στην προώθηση των στόχων σας.

Σκορπιός

Στον εργασιακό χώρο, παρατηρείται μια χαρακτηριστική κίνηση, ενώ οι επιδόσεις σας βελτιώνονται και οι διαδικασίες τρέχουν πιο ομαλά, ανακτώντας το χαμένο χρόνο από τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο. Παράλληλα, αποκαθίσταται μια τάξη που είχε χαθεί για αρκετό διάστημα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο εστιάζει στις ερωτικές σας ανάγκες, ενώ ο Δίας με τον Ουρανό δίπλα της συνθέτουν μια πρόκληση, αλλά και μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Η κατάκτηση και η επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση θα κριθούν από εσάς.

Τοξότης

Η περίοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν και όχι ιδιαίτερα ήρεμη ή εύκολη. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δυναμική σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες. Η Άνοιξη εξελίσσεται με έντονο και επεισοδιακό τρόπο, προσφέροντας νέες εμπειρίες και εικόνες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι προκλήσεις του μέλλοντος αυξάνονται. Αν και δεν μπορείτε να ακριβολογήσετε τη φύση τους ή τον τρόπο που θα επιλύσετε τα ζητήματα, αισθάνεστε εσωτερικά πιο ικανοποιημένοι και πλησιάζετε με αυτοπεποίθηση στο να επιτύχετε αυτά που παλιότερα φαινόταν αδύνατο.

7 3 2

Αιγόκερως

Η συγκέντρωση πλανητών στο Ταύρο εστιάζει στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα και τις σχέσεις σας με ανθρώπους του κοντινού ή ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι διάφορες πλανητικές θέσεις που διαμορφώνονται εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, ενισχύουν την εικόνα σας εκεί όπου επιθυμείτε, ενώ παρέχουν επίσης ευκαιρίες για σημαντικές επιτυχίες ή ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Είναι στα χέρια σας να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας και να απολαύσετε έντονες στιγμές αγάπης.

Υδροχόος

Η κατάσταση για εσάς είναι λίγο αβέβαιη ή διχασμένη. Οι πρωτοβουλίες και οι επιθυμίες σας φαίνεται να προχωρούν καλά, με τις πρώτες να είναι αποδοτικές και τις δεύτερες να υλοποιούνται. Ωστόσο, υπάρχει μια επίμονη σειρά πιέσεων ή υποχρεώσεων στους τομείς του σπιτιού και της εργασίας, η οποία θα σας δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Τέλος, γίνεστε πιο προνοητικοί και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, προκειμένου να μην αφήσετε να εξανεμιστούν.

Ιχθύς

Είναι μια περίοδος ενέργειας, δραστηριότητας και αυξημένων μετακινήσεων για το σύντομο διάστημα αυτό. Πολλά πράγματα αλλάζουν και αποκτούν νέα υπόσταση, συμπεριλαμβανομένων των συμπεριφορών ανθρώπων και των προγραμμάτων που έχετε σχεδιάσει. Μην απογοητεύεστε από αυτές τις αλλαγές. Γνωρίζω ότι έχετε δοκιμαστεί πολύ πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά όλα, παρά τη συνεχή τους μεταβλητότητα, στοχεύουν στο καλό σας, ακόμα και αν αυτό αργεί να φανεί. Κοιτάξτε το μέλλον με πιο αισιόδοξο τρόπο και αντέξτε το βάρος της σκιάς του Κρόνου, η οποία επιμένει να σας συνοδεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Νέα τραγωδία με νεκpή 10χρονη: Την παρέσυρε 83χρονη οδηγός τη στιγμή που έκανε βόλτα με το ποδήλατο

Τέλος το μπάνιο σε παραλίες της Αττικής: Οι 17 ακατάλληλες περιοχές που δεν πρέπει να κολυμπήσετε κοντά στην Αθήνα