Υλικά
2 συσκευασίες των 300 γραμ.Φιλαδέλφεια
200 γραμ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
3 κουταλιές της σούπας άχνη
3 συσκευασίες μπισκότα ορεο
1/4 Βιτάμ πακέτο
Λιώνουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ 2 πακέτα και μισό και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο Ανακατεύουμε και στρώνουμε σε τσέρκι η αποσπόμενο ταψί το βάζουμε ψυγείο να παγώσει..
Κατόπιν χτυπάμε στο μίξερ το Φιλαδέλφεια με την άχνη..όσο γλυκό το θέλει ο καθένας..καλό είναι να ξινίζει λίγο γιατί θα βάλουμε και μαρμελάδα πάνω.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να γίνει αφράτο μείγμα .
Τέλος ρίχνουμε το μισό πακέτο ορεο τριμμένο που έχουμε κρατήσει και στρώνουμε πάνω στη βάση
Το αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει και προσθέτουμε μαρμελάδα που έχουμε διαλύσει με 1 κουταλιά της σούπας ζεστό νερό-εγώ βάζω φράουλα-εσείς ότι θέλετε.
Καλοφάγωτο !!!
Κωνσταντινα Μιχαλοπουλου Μarilena Papa -“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.