Τα επεισόδια μεταξύ των φίλων της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού στην Πόλη δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό (20/5) βράδυ, με τους Τούρκους οπαδούς να επιχειρούν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν αυτοί του Ολυμπιακού. Δείτε βίντεο που δημοσίευσαν οι φίλοι των “ερυθρολεύκων”.

Η παρουσία πολλών οπαδών του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό των “ερυθρόλευκων” με την Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει διαμορφώσει ένα… εκρηκτικό κλίμα στην πλευρά των φίλων της ομάδας του Ομπράντοβιτς.
Ο “Ζοτς” ζήτησε να υπάρξει σεβασμός προς τους οπαδούς των Πειραιωτών και να μην γίνουν άλλα επεισόδια –όπως αυτά της Παρασκευής- αλλά φαίνεται πως τα λόγια του πέφτουν στο κενό.


Λίγο πριν τις 12 το βράδυ του Σαββάτου είχαμε μια νέα εστία έντασης. Περίπου 100 τούρκοι οπαδοί –πιθανότατα της Φενέρμπαχτσε- συγκεντρώθηκαν έξω από ξενοδοχείο όπου διαμένουν αρκετοί Έλληνες φίλοι του Ολυμπιακού, άρχισαν να τους προκαλούν φωνάζοντας “Ιστανμπουλ” ενώ πέταξαν και κάποια αντικείμενα προς την είσοδο του κτηρίου.

www.stoxos.gr