Απίστευτες εικόνες κατέγραψε κάμερα περιπολικού που συμμετείχε σε καταδίωξη υπόπτου στο Atlantic City, το 2014, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει το rt.com.

Την εντολή για να βγει στο φως το βίντεο έδωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Νιου Τζέρσεϊ, καθώς χαρακτηρίζεται ως θέμα «δημοσίου ενδιαφέροντος», φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015, τοπικό δικαστήριο δεν άσκησε ποινική δίωξη κατά των αστυνομικών που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Το χρονικό

Το ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε μετά από καταγγελία ότι ο ύποπτος εθεάθη σε εστιατόριο της πόλης έχοντας στην κατοχή του όπλο.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν, εκείνος τους αγνόησε μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από διαδρομή 10 μιλίων και όταν το ΙΧ του ύποπτου συγκρούστηκε σε διασταύρωση με άλλο όχημα.

Τότε, ο άνδρας κατέβηκε και αμέσως άρχισε να πυροβολεί προς την κατεύθυνση των αστυνομικών.

Η συνέχεια θύμιζε σκηνές από τον κινηματογράφο, καθώς ο ύποπτος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, οι οποίοι τον κυριολεκτικά τον… γάζωσαν!

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα του 27χρονου άνδρα 45 βλήματα, ενώ στο πόρισμά του έγραψε ότι ήταν υπό την επήρεια παραισθησιογόνου (PCP).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν σκληρές εικόνες!

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο