Τα καλλιστεία για τα «καλύτερα οπiσθια» έχουν γίνει θεσμός πλέον στη Βραζιλία. Δεκάδες καλλίγραμμες γυναίκες διαγωνίζονται για το ποια θα αναδειχτεί ως η περίφημη Miss Bum Bum. Τα φετινά καλλιστεία όμως ήταν επεισοδιακά.

Οι κριτές ανακήρυξαν την 31 ετών Έλεν Σαντάνα ως τη γυναίκα με τα ομορφότερα οπiσθια στη χώρα. Η Έλεν κλαίουσα από χαρά και φορώντας ένα μπικίνι που τόνιζε το κορμί της, προχώρησε στη σκηνή και φόρεσε την κορδέλα με τον τίτλο της.

Τότε από το πουθενά πετάχτηκε η 27χρονη Αλινέ Ούβα, που είχε έρθει δεύτερη στο διαγωνισμό και η οποία προφανώς έκρινε ότι την αδίκησαν και άρπαξε την κορδέλα από την Έλεν.

Οι δυο γυναίκες έγιναν ένα κουβάρι με την Αλινέ να υπερισχύει να φοράει την κορδέλα και να κορδώνεται μπροστά στους εμβρόντητους θεατές.

Η Αλινέ φώναζε για να ακουστεί (αφού δεν είχε μικρόφωνο) ότι τα οπiσθια της είναι 100% φυσικά, δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση για να τα φτιάξει σε αντίθεση με τη νικήτρια που όπως είπε ήταν μια πλαστική κούκλα.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπiσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθα και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθιά τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» ούρλιαζε στη σκηνή η αδικημένη καλλίπυγος συμμετέχουσα.

Πηγές: topontiki.gr

loading...