Του Γιώργου Φαρμάκη

Η υπόθεση Novartis έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των πολιτών. Ειδικά τώρα που η υπόθεση αυτή αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στην βουλή των Ελλήνων, το ενδιαφέρον έχει «πιάσει» επίπεδα ρεκόρ. Το παγκόσμιο αυτό σκάνδαλο όπως μας λένε, έχει και πολύ σημαντικές πολιτικές προεκτάσεις. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση έχουν ξεκινήσει ένα «πόλεμο» μεταξύ τους.


Οι Έλληνες πολίτες για ακόμα μια φορά είναι απλοί θεατές σε όλα αυτά που συμβαίνουν!

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια ξανά μια ημέρα μετά το συλλαλητήριο της Αθήνας και σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, αυτό δεν είναι τυχαίο. Βλέπουμε λοιπόν ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ασχολούνται με αυτό τον σκάνδαλο. Την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους με ένα κλικ. Τα περισσότερα κανάλια αφιερώνουν λίγα λεπτά σε αυτό το θέμα και μετά ασχολούνται με το λεγόμενο σκάνδαλο Novartis.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η χώρα μας δέχεται πολλαπλά χτυπήματα αυτό το διάστημα και στα εθνικά αλλά και στα οικονομικά θέματα. Εχθές η Μέρκελ αποκάλεσε Μακεδόνα τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.

Πόσοι άνθρωποι όμως ασχολούνται με τα μεγάλα εθνικά θέματα και πόσοι ασχολούνται με την υπόθεση Novartis; Γιατί αυτή η υπόθεση έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου από την στιγμή που στην ουσία μας λένε, ότι δεν μπορεί να βγει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από την Βουλή των Ελλήνων;

Η Μέρκελ αποκαλεί Μακεδόνα τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, η κυβέρνηση συζητάει να δώσει κοψοχρονιά την ιστορία μας και οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, εμείς τι κάνουμε;

Ασχολούμαστε με ένα νομικό θέμα το οποίο δεν μπορεί να λυθεί από την Βουλή εκ’ των πραγμάτων.

loading...