ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
5 φλ. αλεύρι
νερό όσο χρειάζεται για να μη γίνει η ζύμη σφιχτή
½ φλ. του καφέ λάδι
1½ κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. ζάχαρη
Για τη γέμιση
ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλεύουμε τα υλικά και προετοιμάζουμε τη ζύμη καλά.
Την διαιρούμε σε 5-6 κομμάτια και χρησιμοποιώντας τον πλάστη πλάθουμε ένα-ένα τα κομμάτια της πίτας, αλείφουμε με λίγο λάδι γύρω-γύρω το φύλλο και προσθέτουμε ζάχαρη.
Μετά τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε σχήμα ρολού.
Αλείφουμε το ταψάκι με ελαιόλαδο και τοποθετούμε κυκλικά το πρώτο ρολό.
Έτσι συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο τοποθετώντας κυκλικά ένα μετά το άλλο τα υπόλοιπα ρολά.
Πασπαλίζουμε τα φύλλα με πολλή ζάχαρη και ψήνουμε την πίτα σε 200ο μέχρι να ροδίσει. Τότε είναι έτοιμη η πίττα.