Το πρώτο τους βιολογικό παιδί θα αποκτήσουν οι Τριστάν Ριζ και Μπιφ Τσάπλοου καθώς ο Τριστάν είναι… έγκυος. Πιο συγκεκριμένα, το χαρούμενο ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του και ο Τριστάν Ριζ ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα του.

Να τονισθεί πως ο Τριστάν Ριζ είναι τρανσέξουαλ και για αυτό μπορεί και να κυοφορήσει. Το εν λόγω ζευγάρι μένει στο Πόρτλαντ και είναι παντρεμένοι τα τελευταία χρόνια. Ο 34χρονος Τριστάν είχε συλλάβει ξανά παιδί το 2016, αλλά το έχασε στις έξι εβδομάδες.

Αυτή τη φορά προσπάθησαν για 6 μήνες και το τεστ εγκυμοσύνης «μαρτύρησε» το ευχάριστο νέο. Ο Τριστάν και ο Μπιφ έχουν ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά. Πρόκειται για τα ανίψια τους τα οποία ανέλαβαν όταν οι γονείς τους κρίθηκαν ακατάλληλοι για να τα μεγαλώσουν.

«Μπορώ να το καταλάβω όταν κάποιος με κοιτάζει στο πρόσωπο και ψάχνει τα υπολείμματα της γυναίκας. Προσπαθούν να με φανταστούν με βαμμένα μάτια και χωρίς γένια. Ωστόσο, ο γιατρός δεν είχε την παραμικρή τρανσφοβία. Δεν του φαινόταν καθόλου περίεργο που ένας τύπος με γένια ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος», τονίζει ο Τριστάν.

loading...