Ο Γρηγόρης Βαλτινός κατακεραυνώνει το Survivor: Ένας λαός που πεινά, αποθεώνει τη

Ήταν το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς και έκανε όλους όχι μόνο να το βλέπουν, αλλά και να μιλούν για αυτό.


Έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real ο Γρηγόρης Βαλτινός ρωτήθηκε σχετικά με το Survivor. Ωστόσο, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του, ήταν κάτι που δεν του άρεσε, μιας και το αποκάλεσε «αηδία».

Όταν ρωτήθηκε αν είμαστε στο χείλος του γκρεμού, ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε: «Στο χείλος; Έχουμε πέσει από τον γκρεμό και φτάνουμε στο έδαφος, στη γη, για να φάμε για τα καλά τα μούτρα μας. Πάντα έρχεται η ώρα του «ταμείου» σε ό,τι κι αν έχει κάνει κανείς. Δεν θα πληρώναμε τις «ρεμούλες», τις ασυδοσίες και το πλαστικό χρήμα που πίστεψαν κάποιοι για δικό τους; Έρχεται η νέμεση κάποια στιγμή…», είπε.

Και συνέχισε: «Πήραν δανεικά και πίστεψαν ότι θα ήταν οι «μάγκες» που δεν θα τα έδιναν πίσω. Βγήκε ο άλλος που είπε ότι θα τα σκίσει τα μνημόνια και πήγαν και τον ψήφισαν, για να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη τους. Οι Ελληναράδες! Και τώρα… γκρεμός! Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί είδα ότι μου χρέωσαν πως ανήκω και εγώ στις …μεταμελημένες Μαγδαληνές που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και μετάνιωσαν. Δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ! Ήμουν έξαλλος από την αρχή με όσα υποσχόταν. Ας βρουν κάπου που να δήλωσα κάτι για το κόμμα αυτό. Πουθενά. Είπα πως ο καλλιτέχνης οφείλει να είναι προοδευτικός – ποτέ δεν αναφέρθηκα σε κόμμα. Και με οργίζει ότι μου το χρεώνουν».

Μιας και το ύφος του ήταν έντονο και επικριτικό, ρωτήθηκε τι είναι αυτό που τον εξοργίζει και τότε «έδειξε» και το ριάλιτι επιβίωσης. «Ότι καιγόμαστε και ασχολούνται με αυτή την αθλιότητα, το Survivor. Ένας λαός που υποφέρει και πεινά, να αποθεώνει την αηδία. Σαν δεν ντρεπόμαστε! Να γκρεμίζονται όλα γύρω μας και να ασχολούμαστε με το ποιος νικάει στο ριάλιτι. Η τύφλα μας νικάει, αυτή νικάει! Η τύφλα μας!», είπε.

Πηγή : star.gr