Ποιες οι εξελίξεις του θρίλερ με το 2χρονο αγόρι από τη Λάρισα να βρίσκεται ακόμη στα αζήτητα;

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Λάρισα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του μόλις 2χρονου αγοριού που βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του την περασμένη Τετάρτη στο χώρο του Φρουρίου, κοντά στον Άγιο Αχίλλειο στη Λάρισα.

Μέχρι στιγμή κανείς δεν έχει αναζητήσει το μικρό αγγελούδι με τις έρευνες των αστυνομικών πλέον να στρέφονται προς τους Ρομά, καθώς διαπιστώθηκε πως το αγοράκι αντιδρά και καταλαβαίνει στη γλώσσα τους.

Ωστόσο, δεν έχει καταστεί προς το παρόν δυνατό να βρεθεί το καθοριστικό εκείνο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των γονέων του 2χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είναι το αγοράκι να «μην είναι βιολογικό τέκνο και να μην είχε περιέλθει με νόμιμο τρόπο» στην οικογένεια με την οποία ζούσε.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως ο μικρός διέφυγε της προσοχής και αφότου βρέθηκε από περαστική στο Φρούριο και αποκαλύφθηκε η ιστορία του, ο φόβος της αποκάλυψης μίας νέας ιστορίας σαν τη «μικρή Μαρία» από τα Φάρσαλα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει οδηγήσει τους «κηδεμόνες» του στο να μην το αναζητήσουν.

Προς το παρόν πάντως ο μικρός βρίσκεται στη θαλπωρή κοινωνικής δομής της Λάρισας, υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού του δήμου Λαρισαίων.

Διαβάστε γιατί προβληματίζει η συμπεριφορά του 2χρονου αγοριού που βρέθηκε στη Λάρισα.

 

loading...