- 250γρ μαλακό βούτυρο
- 2/3 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι σιρόπι
- 2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 3½ φλιτζάνια αλεύρι
- ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει
- ½ φλιτζάνι κακάο
- 2 κ.γ. τζίντζερ
- 2 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 150γρ λευκή σοκολάτα, την οποία έχουμε λιώσει κι έχουμε αφήσει να κρυώσει
- 50γρ λευκή σοκολάτα, θρυμματισμένη
- 1 ασπράδι αυγού πολύ καλά χτυπημένο
- 1½ – 2 φλιτζάνια κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη
Για τη διακόσμηση:
- σοκολατένια κουμπάκια σε διαφορετικά χρώματα
- ζαχαρωτά
Υλικά
- βούτυρο –
- ζάχαρη –
- σιρόπι –
- αβγά –
- αλεύρι –
- κακάο –
- τζίντζερ –
- μαγειρική σόδα