in

Κέικ με αλεύρι ολικής αλέσεως

Δέσποινα Ζανετή

Υλικά

  1. 2 ποτήρια νερού αλεύρι ολικής αλέσεως
  2. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  3. 1 ποτήρι ζάχαρη
  4. 1 κγ σόδα
  5. 1 κγ μπέικιν παουντερ
  6. 2 μήλα ξυσμένα
  7. 1 ποτήρι ηλιέλαιο
  8. 3 κ σ κακάο
  9. Κανέλα
  10. 1/2 ποτήρι ξηρούς καρπούς τριμμενους (καρύδι, αμύγδαλα) ή ότι προτιμάτε
  11. 1 πλάκα σοκολάτα γάλακτος λιωμένη για επικάλυψη
  12. Τρούφα χρωματιστή

Οδηγίες


  1. Σε μπολ ανακατεύετε το αλεύρι με το κακάο, κανέλα, μπέικιν και ξηρούς καρπούς

  2. Σε άλλο μπολ ρίχνετε το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη. Στο ποτήρι με το χυμό ρίχνετε τη σόδα, ανακατεύετε και ρίχνετε στο μπολ. Ανακατεύετε καλά ρίχνετε το πολτό των μήλων και το αλεύρι με τα υπόλοιπα υλικά

  3. Σε φόρμα στρογγυλή βάζετε αντικολλητικό χαρτί ρίχνετε το μείγμα και ψήνετε στους 160 για μια ώρα. Όταν ψηθεί, αφήνετε να κρυώσει, ξεφορμάρετε και βάζετε την λιωμένη σοκολάτα και την τρούφα

    cookpad.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μπισκοτένιο Χριστουγεννιάτικο Σπίτι

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ ΣΕ ΕΚΔΟΧΗ ΡΟΥΣΤΙΚ (VIDEO)