Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν. Ο δάσκαλος του θαλάσσιου σκι από την Σκιάθο έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ και οι αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και ο χαρακτήρας του έδωσαν τη νίκη αφού έγινε ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο όπως τόνισε σε συνέντευξή του δεν παρακολουθεί τον δεύτερο κύκλο που προβάλλεται τη φετινή σεζόν από το κανάλι του Φαλήρου.
«Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια γιατί έπρεπε να τα σχολιάσω στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ξεκίνησα να το δω, αλλά δεν μπορώ να το ξαναδώ. Επειδή η παραλία των Διασήμων είναι η ίδια με αυτή που ζήσαμε εμείς είναι σαν να βρίσκεται ένας ξένος στο δικό μου κτήμα. Είναι σαν να βλέπω την πεντάμηνη ζωή μου να τη ζει κάποιος άλλος με τον τρόπο του. Μου είναι κάπως περίεργο. Πάντως, είναι άδικο να συγκρινόμαστε οι παλιοί παίκτες με τους νέους. Καθένας έχει την προσωπικότητά του. Βέβαια, ακόμα και εγώ όταν το είδα πήγα αυτόματα να κάνω τη σύγκριση» εξήγησε ο Ντάνος στο «Πρώτο Θέμα».


loading...