Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οι φωτογραφίες του 54χρονου που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο (20.09) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, έξω από σχολείο της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ισίδωρο Μάρκου, του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 9-11-1963 στην Αθήνα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

54345345353

Ο εν λόγω άντρας είχε συλληφθεί έξω από νηπιαγωγείο στην Άνω Γλυφάδα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, κοιτώντας τα παιδιά.

loading...

One thought on “Απίστευτο – Συνελήφθη 54χρονος να αυνανίζεται έξω απο σχολείο στην Γλυφάδα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ TA MOYTRA TOY ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΑ !

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων, οι οποίοι κυκλοφορούν μεταξύ μας.
    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!
    Τα αρρωστημένα αυτά σιχάματα κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι…Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο