Ένα επεισόδιο με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και για τις δύο ομάδες ήταν το χθεσινό του Survivor 2, αφού το έπαθλο επικοινωνίας ήταν μηνύματα και φωτογραφίες από τις οικογένειες των παικτών που τόσο πολύ επιθυμούσαν όλοι.

Οι περισσότεροι παίκτες και μόνο στο άκουσμα έβαλαν τα κλάματα και προσπάθησαν να φέρουν τη νίκη για την ομάδα τους.
Τελικά, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κατάφεραν να επικρατήσουν με 10 – 5 και διάβασαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Σήμερα (14/03/2018), σκληρή «μάχη» για την πολυπόθητη ασυλία της εβδομάδας θα δώσουν Διάσημοι και Μαχητές.

Οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να βγουν αλώβητοι και να μην χρειαστεί να περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

 

Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να έχουμε το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

 

Οι Διάσημοι έχουν ανάγκη όσο ποτέ τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, καθώς δεν τους… παίρνει να χάσουν τέταρτο παίκτη στη σειρά.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις τελευταίοι παίκτες που αποχώρησαν ήταν η Ελένη Χατζίδου, η Ξένια Έβεν και η Μαρία Σαμαρίνου, που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Που βρήκαμε στο διαδίκτυο στην σημερινή μάχη για την ασυλία κερδίζουν οι Μαχητές
Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι; Θα ακολουθήσει νέα διαρροή αργότερα!

loading...