Νέα πρόκληση από Αλβανό!!!Ας του κάνουμε ΔΩΡΑΚΙ μια ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ για να τον αναγνωρίσουν όσοι μπορούν περισσότεροι ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ όλοι τώρα.Νέα πρόκληση από Αλβανό!!!όποιος γνωρίζει αυτόν τον μ@@@@α ας του δείξει καποιος τι σημαίνει Έλληνας

Η σημαία μας συμβολίζει πολλά πράγματα. Συμβολίζει πρώτα απ΄ όλα την Ελευθερία, τη Νίκη, την Ελένη και τη Μαρία. Συμβολίζει επίσης το Θάνατο, τα ζόμπι τα χορτοφάγα, τα βέγκαν και τα κρεατοφάγα και το νεκροθάφτη.


Τι έχει να πει;Έχει να πει ότι κάνεις μαλακισμένες ερωτήσεις βραδυάτικα.Γίνεται όντως συνειδητοποιημένα;

Η συνείδηση φίλε μου βρίσκεται σ’ ένα κουτάκι μπροστά στον εγκέφαλο και από πίσω, σ’ ένα μεγαλύτερο κουτάκι, όπως έλεγε ο αείμνηστος φιλέλληνας Φρόιδ, βρίσκεται το ασυνείδητο. Όπως καταλαβαίνεις το μεγάλο κουτάκι σπρώχνει το μικρό

και το μικρό πετάγεται στη συνέχεια προς τα έξω και έτσι εμφανίζονται τα γνωστά σε όλους καρούμπαλα. Μην έχεις αμφιβολίες λοιπόν όταν βλέπεις κόσμο με καρούμπαλα. Δεν είναι τα γνωστά ανόητα αστειάκια πως φυτρώνουν κέρατα.

Αν σου πετούν ατάκες, να τις μαζεύεις και να μην τις αφήνεις να πηγαίνουν χαμένες γιατί μια μέρα θα έχεις μια πολλή πλούσια συλλογή από ατάκες και θα καλείς τα κορίτσια σπίτι σου να τους τις δείχνεις. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μεγάλο ατού αν είσαι ντροπαλός.

ΠΗΓΗ

loading...