Η επιτυχία του «Power of Love» είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη. Τόσο σε επίπεδο τηλεθέασης όσο και στο πλαίσιο του «κοινωνικού πειράματος» που στην αρχή το κοινό σνόμπαρε, πλέον όμως έχει αρχίσει να παρακολουθεί.

Παραδόξως, τα ζευγάρια έχουν κατακλύσει το σπίτι. Παλιοί και νέοι παίκτες έχουν ήδη συνάψει σχέσεις μεταξύ τους, με τους singles να είναι πλέον… δακτυλοδεικτούμενοι.

H single για την ακρίβεια. Μιλάμε φυσικά για την Κλαούντια. Η παίκτρια που από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα – 3 μήνες μετά- δεν έχει καταφέρει να βρει τον έρωτα. Παίκτες μπήκαν, παίκτες βγήκαν, ξαναμπήκαν, ζευγάρωσαν (με άλλη φυσικά), με την Κλαούντια να μένει σταθερά στη θέση της.


Το θέμα μπορεί να σατιρίζεται καθημερινά στο παιχνίδι, τόσο από την ίδια όσο και από τους συμπαίκτες και τη Μαρία Μπακοδήμου, ωστόσο η παραγωγή είναι άκρως προβληματισμένη, καθώς το γεγονός πως η Κλαούντια να είναι μονίμως χωρίς σύντροφο στο σπίτι έχει κουράσει τους τηλεθεατές. Και επιπλέον αποτελεί «πληγή» για το concept του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, η παραγωγή έχει καταβάλλει (και εξακολουθεί να καταβάλλει) προσπάθεια να βάλει στο σπίτι το αρσενικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της παίκτριας και θα εκδηλώσει και το δικό του προς εκείνη. Δεν είναι, όμως, τόσο «αθώα» τα πράγματα, καθώς οι υπεύθυνοι στοχεύουν εναγωνίως στον παίκτη που θα δηλώσει πως επιθυμεί να μπει στο παιχνίδι για την Κλαούντια και όχι για κάποια άλλη!

Μετά την είσοδο των δύο τελευταίων παικτών, του Κυριάκου και του Αλέξανδρου, τα πράγματα για την παραγωγή έχουν δυσκολέψει, καθώς παρά το γεγονός πως στην αρχή ο Κυριάκος έδειξε ενδιαφέρον να γνωρίσει την «αιώνια single», εντέλει κατέληξε με άλλη.

Αυτή τη στιγμή η Κλαούντια είναι η μοναδική αδέσμευτη με το πράγμα να έχει ξεφύγει εντελώς και την ίδια να εμφανίζεται παντού με μια αρσενική κούκλα παριστάνοντας πως είναι… το αγόρι της. Ήδη, όμως, το αστείο αυτό έχει κουράσει πολύ. Την ώρα, μάλιστα, που οι φήμες περί νευρικού κλονισμού της μέσα στο σπίτι του «Power of Love» καλά κρατούν.

Έτσι, στόχος των ανθρώπων της παραγωγής είναι να βάλουν στο παιχνίδι τον άντρα που θα δηλώσει εξαρχής πως μπαίνει για τη γυναίκα του «friend zone», προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να δει και κάτι καινούργιο πέρα από τα συνηθισμένα.

Μην απορήσετε λοιπόν αν στα επόμενα επεισόδια δείτε ένα αρσενικό εξ’ αρχής αποφασισμένο να κατακτήσει την αδέσμευτη του σπιτιού…