in

Αυγά «ανακατευτά» με παστουρμά

Υλικά συνταγής

  • 4 αυγά
  • 8 φέτες παστουρμά
  • λίγο βούτυρο ή λάδι για το τηγάνισμα
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι ή μπούκοβο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζετε να λιώσει το βούτυρο (ή ζεσταίνετε λίγο λάδι) σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε μέσα πρώτα το πιπέρι ή το μπούκοβο. Από πάνω σπάζετε τα αυγά και αλατοπιπερώνετε. Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας  διαρκώς μέχρις ότου πήξουν τα αυγά.
  2. Ταυτόχρονα σε άλλο τηγάνι περνάτε με πολύ λίγο λάδι τις φέτες του παστουρμά – ίσα να ζεσταθούν. Κόβετε σε κομμάτια και τις  προσθέτετε στα αυγά λίγο πριν τα κατεβάσετε απ’ τη φωτιά.
  3. Σερβίρετε τα αυγά αμέσως.

Λίγα λόγια για τη συνταγή

ΟΜΕΛΕΤΕΣ & ΑΥΓΑ | Συνταγή για μεζέ με αυγά, παστουρμά και μαύρο πιπέρι ή μπούκοβο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Αρνάκι φρικασέ με ψιλικά αυγολέμονο

ΞΕΣΠΑΣΑΝ τα «βατράχια» κατά του Αποστολάκη: «32 μήνες ήσουν Διοικητής και είχαμε…» (ΦΩΤΟ)