in

Αυτή Η Γυνάικα Έχει Ένα Σύζυγο, Έναν Αρραβωνιαστικό Και Δύο Εραστές Και Ζούν Χαρούμενοι Όλοι Μαζί!

Γνωρίστε τη Mary Crumpton.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα που άρχισε να εξερευνά την σεξουαλικότητα της σε ηλικία 29 ετών.


Ήρθε να διαπιστώσει ότι αυτό που την προσέλκυσε περισσότερο ήταν πολυγατικές σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να είναι σε σχέση με περισσότερους από έναν ανθρώπους

Η πολυγαμία υπήρξε σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και αιώνες τώρα.

Ωστόσο, ο όρος Polyamory δεν υπήρχε επίσημα μέχρι τη δεκαετία του ’90.

Το Polyamory περιγράφεται ως η επιθυμία για στενές σχέσεις με περισσότερους από έναν εραστές

Ωστόσο, σε αντίθεση με την εξαπάτηση για το σημαντικό σας ταίρι, αυτοί που έχουν πολυμορφικές σχέσεις είναι σαφείς σχετικά με τις προθέσεις τους από νωρίς και το δηλώνουν όλοι όσοι εμπλέκονται να συναινούν.

Εάν δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι μια τέτοια σχέση υπάρχει στον σημερινό κόσμο, ίσως απλά να κάνετε λάθος.

Αφήστε την ιστορία της Mary Crumpton να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για την αξία που μπορείτε να βρείτε στο polyamory.

Η Μαρία είναι παντρεμένη με έναν άνδρα, ενώ έχει σχέση με έναν άλλο, μαζί με δύο φίλους.

Πηγή: Youtube

Μοιράστηκε την ιστορία της με το site Metro, εξηγώντας ότι άρχισε να εξερευνά την σεξουαλικότητα της αργά σε ηλικία 29 ετών.

Έχει αποκαλύψει, » μεγάλωσα σε ένα αρκετά παραδοσιακό σπίτι. Είχα φίλους και ήταν μονογαμική. Στα είκοσι μου, παντρεύτηκα και εγκαταστάθηκα στο Chorlton που επρόκειτο να είμαι με το σύζυγό μου για όλη τη ζωή μου ».

Αυτό συμβαίνει συχνά με άτομα τα οποία δεν επιτρέπεται να σπάσουν μονογαμικά όρια όταν είναι νεότεροι.

Πηγή: Youtube

Η Crumpton λέει: «Τότε δεν αμφισβήτησα πραγματικά ότι έχω μόνο έναν εραστή. Ήταν φυσιολογικό. »

Ωστόσο, το πώς η κοινωνία αποφασίζει τι είναι «φυσιολογικό» είναι πιο συχνά διαφορετικό ,  εξαναγκάζοντας εκείνους που δεν ταιριάζουν στις παραδοσιακές ιδέες να επιλέγουν άλλους δρόμους

Εξήγησε: «Έχω μερικές φορές συναισθήματα για άλλους ανθρώπους, αλλά αισθάνθηκα ένοχη για να συνάψω σχέσεις  και το πήρα μόνο ως σημάδι ότι δεν μου άρεσε αρκετά και αποκλειστικά ο σύζυγός μου.

Όταν ο γάμος δεν λειτούργησε, συναντήθηκα με κάποιον άλλο και άρχισα μια μονογαμική σχέση μαζί του. »

Πηγή: Youtube

Πως έγινε η μετάβαση στη σχέση με πολλούς εραστές

Μπορεί να είναι μια μοναχική αίσθηση και δύσκολη, σαν να είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει συναισθήματα ενοχής ή ντροπής επειδή ενδιαφέρεται για περισσότερα από ένα άτομα τη φορά.

«Η ιδέα ότι η αγάπη για περισσότερα από ένα άτομα δεν μπορεί να με κάνει ένα γεμάτο ανθρώπινο ον  μου ήρθε όταν, σε μια παμπ,ήμουν ενα ατομο που είχα περισσότερους από έναν εραστές», δήλωσε η Crumpton.

«Ποτέ δεν είχα ξαναακούσει τον όρο « πολυαμωρία »που σημαίνει« περισσότερο από μια αγάπη ». Ήμουν αρκετά συγκλονισμένη και περίεργος για το πώς όλα εργάστηκαν για μένα

Πηγή: Youtube

Όταν γνώρισε αυτό το άτομο, ήταν εκείνη την εποχή με τον σύντροφό της.

Ήταν, για την ανακούφισή της, περίεργος και για την πρακτική. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν αποφάσισε να σπάσει τη μονογαμική σχέση τους ακόμα.

Μόλις μερικά χρόνια αργότερα η Crumpton έφερε την ιδέα.

Πρότεινε στον εραστή της να δοκιμάζουν  πώς είναι να είσαι σε μια ανοιχτή σχέση, μια συναινετικά μη μονογαμική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Συμφώνησε και οι δύο βρήκαν έναν πρόσθετο εταίρο ο καθένας.

Πηγή: Instagram

Τότε η Κrumpton γνώρισε μια στιγμή απελευθέρωσης.

Αποκάλυψε, «πήγα αμέσως σε αυτήν. Είχα έναν φίλο που ήμουν ήδη κοντά και  η φιλία μεταφέρθηκε πολύ φυσικά σε κάτι περισσότερο.

Ο σύντροφός μου είχε μια παρόμοια εμπειρία με έναν φίλο του. Ήταν μια αποκάλυψη για μένα.

Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είμαι «συνδεδεμένος» με τον τρόπο αυτό πιθανότατα όλη μου η ζωή – το να αγαπώ περισσότερα από ένα άτομα τώρα φαίνεται σαν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο για μένα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άλλος τρόπος ».

Πηγή: Instagram

Επί του παρόντος, δεν είναι πλέον με τον σύντροφο που διερεύνησε για πρώτη φορά το πολυαμωτήριο της. Επί του παρόντος, είναι παντρεμένη με τον Tim, 43 ετών, και έχει έναν αρραβωνιαστικό, θα έχει μια τελετή δέσμευσης με την Chorlton Unitarian Church. Εκτός από αυτό, η Crumpton χρονολογεί δύο διαφορετικούς άντρες, Michael, 63, και James, 73.

Ισχυρίζεται ότι η συνύπαρξη με δύο από τους εραστές της έχει πολλά πλεονεκτήματα. «Ένα από τα υπέροχα πράγματα για μια ζωή με περισσότερους από έναν εραστές είναι ότι δεν υπάρχει πίεση σε ένα άτομο να καλύψει όλες μου τις ανάγκες. Ο σύζυγός μου Τίμ και εγώ μοιραζόμαστε έναν ενθουσιασμό για τον περιβαλλοντισμό και όλα αυτά συνεπάγονται, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και  veganism.

Με τον αρραβωνιαστικό μου Τζον Αγαπώ να παρακολουθώ επιστημονική φαντασία και πηγαίνουμε στην εκκλησία μαζί », είπε.

Πηγή: Instagram

Όσον αφορά την πολυαμιλία, η Crumpton επιβεβαίωσε: «Με πολλούς τρόπους, έχω διαπιστώσει ότι η ύπαρξη σε ανοιχτές σχέσεις με ανάγκασε να επικοινωνήσω πολύ καλύτερα.

Είμαι πολύ ειλικρινής και ανοικτη με τους συντρόφους μου για τα συναισθήματα και τις ανάγκες μου, με τέτοιο τρόπο που δεν είχα το θάρρος να είμαι σε προηγούμενες μονογαμικές σχέσεις.

Πιστεύω λοιπόν ότι έχω ωριμάσει ως άνθρωπος και τώρα έχω καλύτερες και ισχυρότερες σχέσεις.

Φυσικά, όλα αυτά είναι δυνατά σε μονογαμικές σχέσεις,  και δεν υποστηρίζω  ότι το polyamory είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερο, απλά είναι διαφορετικό. Αλλά λειτουργεί καλά για μένα προσωπικά. »

Πηγή: Instagram

Τι νομίζετε για τη σχέση της Μαίρης

Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Και αν βρήκατε αυτή την ιστορία ενδιαφέρουσα, μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένειά σας στο facebook για να δείτε τι σκέφτονται.

 

Απο τη συντακτική ομάδα τοy fanpage.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Γυμνάστρια τα «έβαλε» με τους παχύσαρκους – «Πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε για να ράψουν το στόμα τους»

Ξεσηκωμός στη Χίο: Κάτοικοι έκλεισαν τον δρόμο προς το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ – «Στα κάγκελα» & η ηπειρωτική χώρα λόγω μεταναστών