Μπορεί να γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και πριν από τέσσερα χρόνια πήρε την απόφαση και μετέτρεψε το πρόβλημα της σε ταλέντο.

Ο λόγος για την Μαρία Καλημέρα από το Παραλίμνι, η οποία έδωσε μαθήματα ζωής μέσα από το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.


Η Μαρία έχει γράψει τη δική της ιστορία και χθες κατάφερε και πέρασε το μήνυμα, πως τα όνειρα μας δεν θα πρέπει να τα παρατάμε ποτέ.

Σεπτέμβριος 2015 και για 3 ώρες και 31 λεπτά η Μαρία σπάει το ρεκόρ γκίνες και γίνεται κάτοχος του ρεκόρ για το ”Longest Time in the Abdominal Plank Position”. Ακολουθούν άλλα δύο ρεκόρ το ένα στο Plank Position αλλά με 25 κιλά βάρη στην πλάτη και το έκανε για 23 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα και το άλλο ήταν κατακόρυφο με push ups. Έκανε 35 push ups σε 30 δευτερόλεπτα!

Όμως, το μεγαλύτερο ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει η Μαρία είναι αυτό της ψυχικής δύναμης, αφού εξαιτίας της ιδιομορφίας του σώματός της δοκιμάστηκε στο παρελθόν ψυχικά και σωματικά από μια σειρά εγχειρήσεων τις οποίες κατάφερε και αντιμετώπισε με μεγάλη δύναμη κι έτσι χθες μέσα από το ταλέντο της κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτική επιτροπή.