Ο γνωστός παρουσιαστής και tatoo artist Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε με τον κόσμο μια ιστορία με τα τατουάζ γούρια που έκανε στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για μία ιστορία που ξεκίνησε το 2001, συνεχίστηκε το 2003, το 2017, αλλά και φέτος.


Το τατουάζ ήταν το πρώτο έμβλημα του ΠΑΟΚ, το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο. Μάλιστα οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έδειχνα το τατουάζ και στο βίντεο από τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου (0-2 με την ΑΕΚ) στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Το τατουάζ ήταν το πρώτο έμβλημα του ΠΑΟΚ, το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο. Μάλιστα οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έδειχνα το τατουάζ και στο βίντεο από τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης λοιπόν αποκάλυψε πως από το 2001 κάνει χένα τατού σε παίκτες του ΠΑΟΚ παραμονή τελικού κυπέλλου σαν γούρι για να κερδίσουν το κύπελλο. Την ιστορία την αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μια ιστορία μαζί σας, μια ιστορία που μόνο αν είσαι ρομαντικός θα την νιώσεις, ασχέτως με το τι χρώμα φανέλα φορας.

Ήταν Μάιος του 2001 όταν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να παίξει έναν τελικό κυπέλου μετά από 9 χρόνια.

Γνώρισα τον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ (Τάσο Κατσιαμπη) μέσω ενός κοινου φίλου.

Λίγες μέρες πριν τον τελικό μου λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού. «Αφού θα κατέβεις που θα κατέβεις στο ματς, δεν έρχεσαι μια ημέρα πριν να μας κάνεις κάνα τατουάζ με χενα έτσι για γούρι πριν το ματς». Και έτσι κι έγινε, την νύχτα πριν τον τελικό βρέθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα στους Τασο Κατσαμπη, Παντελή Καφε, Παντελή Κωνσταντινιδη και Δημήτρη Ναλιτζη από ένα τατουάζ χενα, έτσι για να νιώσουν λίγο πιο κοντά μ αυτούς που θα ήταν στην κερκίδα.

Την επόμενη το σηκώσαμε με σκορ 4-2, στο 4ο γκολ σκοράρει ο Ναλιτζης και πανηγυρίζει στην κάμερα δείχνοντας το τατουάζ!

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι τρελή , όλες οι αθλητικές εφημερίδες τις χώρας με έχουν πρωτοσέλιδο με τους παίκτες φωτογραφία και μιλάνε για το γούρι του τελικού που έκανε ένας πιτσιρικάς τατουατζης.

Από εκείνη την μέρα και μετά οποίος ποδοσφαιριστής έρχεται Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τατουάζ περνάει από το μαγαζί μου.

Το 2003 ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό με τον Άρη, η ομάδα έχει σχεδόν αλλάξει αλλά έχει παραμείνει ο Παντελής Καφές που είναι αρχηγός.

Χωρίς δεύτερη σκέψη την νύχτα πριν τον τελικό ξανακάνουμε τατουάζ με χενα μαζί με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Ναστο.

Η ομάδα κατακτάει το Κύπελλο ξανά και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ξέφρενη.

Για δεύτερη φορά όλες οι αθλητικές εφημερίδες μιλάνε για το γούρι του τελικού.

Το 2014 παίζουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς λείπω εκτός Ελλάδας για γυρίσματα και στην συνομιλία μου με τον Κλάους στο τηλέφωνο του λέω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω.

Χάνουμε 4-1.

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 κάναμε το ίδιο γούρι, αυτή την φορά δεν έλειπα.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, οι καιροί να άλλαξαν, οι παίκτες πλέον έχουν σχεδόν όλοι τατουάζ αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε να συνεχίσουμε «Το Γουρι». Ωραίες εποχες ωραιες ιστορίες που θα διηγούμαστε οταν γεράσουμε

ΥΓ – Μια φορά έλειψα κ τα κανατε θάλασσα