Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από την άγρια δολοφονία μια 41χρονης άστεγης που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα στην περιοχή του Σχιστού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος κρατείται από την αστυνομία και ανακρίνεται, συναντήθηκε για πρώτη φορά με την 41χρονη γυναίκα στο λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή, 11 Μαΐου. Εκεί αφού της μίλησε έμαθε πως ήταν άστεγη, τις πρότεινε να πάνε για φαγητό στο συσσίτιο που ήταν γραμμένος και να πιούν καφέ, αναφέρει το enikos.gr.


Κατά τη διάρκεια του «ραντεβού» της πρότεινε να πάνε στο τροχόσπιτο, στην περιοχή του Σχιστού, όπου εκεί θα μπορούσε να κοιμηθεί. Το Σάββατο, 12 Μαΐου, ο συλληφθείς σκότωσε γρονθοκοπώντας την 41χρονη γιατί όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αφήνοντας τους άφωνους… του λέρωσε τα σεντόνια.

Μετά την δολοφονία ο δράστης άφησε την σορό μέσα στο τροχόσπιτο και την Κυριακή, 13 Μαΐου, την έσυρε περίπου 50 μέτρα μακριά από το τροχόσπιτο όπου την σκέπασε με κλαδιά. Σήμερα επικοινώνησε με τον φίλο του όπου του είπε να πάει από εκεί για να εξαφανίσουν το πτώμα στα νταμάρια του Σχιστού.

Εκείνος όμως ενημέρωσε τις αρχές που συνέλαβαν τον δολοφόνο της άτυχης 41χρονης. Μάλιστα ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιαιοπραγία κατά γυναικών.